ImTOO MPEG Encoder Ultimate v5.1.24

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ImTOO MPEG Encoder Ultimate v5.1.24

Dosya Format Desteği (Giriş)

Video : AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, MKV, H.264/MPEG-4, DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, M4V, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.261, H.264, DV, DIF, MJPG, MJPEG, DVR-MS, NUT, QT, YUV, DAT, MPV, NSV AVCHD Video (*.mts, *.m2ts), H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.xwmv), Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi)

Audio : MP3, WMA, AAC, WAV, CDA, OGG, FLAC, APE, CUE, M4A, RA, RAM, AC3, MP2, AIFF, AU, MPA, SUN AU Format

Image : BMP, GIF, JPEG, PNG

Dosya Format Desteği (Çıkış)

Video : AVI, MPEG, WMV, MP4, FLV, H.264/MPEG-4, DivX, XviD, MOV, RMVB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, VOB, TS, DV H.264/MPEG-4 AVC (*.mp4), MPEG2 HD Video (*.mpg; *.mpeg), MPEG-4 TS HD Video (*.ts), MPEG-2 TS HD Video (*.ts), Quick Time HD Video (*.mov), WMV HD Video (*.wmv), Audio-Video Interleaved HD Video (*.avi)

Audio : MP3, WMA, AAC, WAV, OGG, FLAC, APE, M4A, RA, AC3, MP2, AIFF, AMR, SUN AU Format

Image : BMP, GIF, JPEG, PNG

(35.95 $)

(45.95 $)

(55.95 $)

Ekli dosyalar

Tepkiler: ymaa, menafışık, errant67 ve 4 diğerleri

B@TuH@N

Üye
eyvallah msw güzel bir paylaşım yeni özellikleri varsa kısaca bir bilgi vermen çok daha güzel olurdu

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eyvallah msw güzel bir paylaşım yeni özellikleri varsa kısaca bir bilgi vermen çok daha güzel olurdu

programı pek bilmeyen yokki. yinede bir açıklama yapmak gerekirse eski sürümlerden daha fazla format var şimdi.. tüm şarkı ve media formmatlarını birbirine çevirici bir program.. örneğin mp3 formatını desteklemiyen bir telefonda mp3 şarkıyı wav formatına dönüştürüp telefonda çalabilrsiniz.

Çok önemli değil ama batuhan kardeş ben msw değil a21a yım..

iceboy

Üye
Amaninde amanin... IMTOO ariyodum nette (benimkini kaybetmisim) dedim bir bakayim Maxicep nolmus! Acilmis, her zamanki gibi guzelligiyle devaam ediyor.

Hosbulduk mesaji yazmak istemedim gene her zamanki gibi! Cunku yaziyorum, sonra gene kayboluyorum... Boyle gizlice sivisacam araniza tekrardan, caktirmadan
Uzun zaman sonra tekrar ugradim Maxi'ye. Dogrusunu soylemek gerekirse, yasanan sorunlardan dolayi habire site kapaniyordu! Ve bi zaman sonra insan ister istemez alisiyor, unutuyor(is yogunlugundan dolayi tabi)
Simdi nede olsa biraz daha rahatim. Artik ugrayabildikce ugrarim... Ugramadigim zamanlar, kactim gittim sanmayin. Ben halen burdayim, olacamda...

NEYSA, asil konuya gelelim. Program icin tesekkur ederim a21a kardes, ellerine saglik.
Kusura bakma konuyu biraz saptirdim ama dedigim gibi, ayri mesaj yazmak istemedim...

Sagolasin...

irun

Üye
çok ekmeğini yedik bu programın, yeni versiyonu eminim daha faydalıdır.. paylaşımın için sağol..

Arkadaşlar Bu program lisanslı şu anda bu progr4amın ****** mi deniyo istedigi kullanıcı adı ve şifresini olan gönül dostlarım varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

a21a

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bu program lisanslı şu anda bu progr4amın ****** mi deniyo istedigi kullanıcı adı ve şifresini olan gönül dostlarım varsa yardımcı olurlarsa sevinirim...

zaten doğru yerdesin.. yukarıdaki programın ******i içersinde...

Yine çok ama çok yararlı bir program daha. Tebrikler ve teşekkürler a21a.

sağolasın kardeş.emeğine sağlık.

eline sağlık gerçi ben bu programın eski versiyonlarını bir türlü kullanamadım, çünkü bir türlü program ile anlaşamadık ama bakalım bunda ne oalcak?

hutame

Üye
cok saol ya tam aradigim sey uzun zamndir ariyodum saol kardes

Dostum ellerine sağlık harikasın valla çok zamandır tam sürüm bulamamıştım çalışmalarının devamını diliyorum

laborant

Üye
eywallah kardeş ellerine sağlık

ceza33

Üye
saol dostum güzel paylaşımmm

saol dostm alternatif linkler eklersen sevinirim malum her link rapidshare den