İmparator sistem değiştiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İmparator sistem değiştiriyor



Teknik direktör Fatih Terim zaferler kazandıran 4-4-2 sisteminin bu yıl işlememesi üzerine harekete geçti.

Tek forvete dönecek tecrübeli hoca, Hamit'e karşı tavırlarından rahatsız olduğu Eboue'yi kesecek.

Galatasaray geçen sezona 4-3-3 taktiğiyle başlamış ancak takım bu sisteme alışamayınca teknik direktör Fatih Terim de şapkadan tavşan çıkarmış, 4-4-2 ile kupalara uzanmıştı. Ancak yeni sezonda da bu sistem işlerliğini yitirdi. Yeni transferlerin bu dizilişe uyum sağlayamaması ve daha da önemlisi Selçuk ile Melo'nun geçen sezondan çok uzak kalması, Ujfalusi'nin yokluğunda savunmanın dağılması Terim'i yeni arayışa itti. G.Saray'ın hocası Devler Ligi'ndeki kritik Braga sınavı öncesi sisteme neşteri vurdu. Galatasaray bundan sonra 4-4-2'yi buzdolabına koyacak 4-2-3-1'le sezona devam edecek.

EBOUE'YE SABRI KALMADI

Fatih Terim kalan haftalarda bu taktikle orta sahayı daha kalabalık tutarak oyun üstünlüğünü pozisyona da yansıtmak istiyor. Orta sahada birçok yan pas yapan ancak kapanan hiçbir rakibi açamayan G.Saray bu bölgede 1 adam fazla oynayarak kilidi kırmaya çalışacak. Yeni sistemde kanatlar da ayrıca önem kazanacak. Ancak öncelik formsuz isimlere kesiği vurmakta. Terim ne formunu ne de tavırlarını beğendiği Eboue'yi Braga maçından başlayarak yanında oturtmayı planlıyor. Hamit ile anlaşamayan Fildişili sağ bek önündeki orta sahayı idare etmeyi seven bir oyuncu. Ancak Hamit ile uyumları 'sıfır'. Terim, Eboue'yi kenara çekip sağ bek pozisyonunda Hamit?Altıntop'u kullanmayı planlıyor. Hamit'in önünde ise henüz formunu bulamasa da çalımları ve dikine oynamasıyla Engin Baytar forma giyecek. Burak tek forvet olacak. Sol kanatta ise Braga'ya karşı Emre Çolak başlayacak, gidişe göre Amrabat kullanılacak.

SIRA GELDİ BRAGA'YA GOL ATMAYA


Sarı-kırmızı formayla TT Arena'da boş geçtiği tek takım Braga olan Burak Yılmaz, Portekiz'de bunun acısını çıkarmak istiyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde attığı 5 golde de imzası olan Burak, formunun zirvesinde.
 
onurca06

onurca06

Üye
Burak yine en büyük kozumuz fakat;
Eboue di mi iş yok Hamit'te mi ?

Hamit yüzünden Eboue de yerinden olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
224
Baydırman
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
428
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
344
DiaBLoS


Üst Alt