ıminent 3.46.0.....indir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yalnızkalp31

yalnızkalp31

Üye
    Konu Sahibi
ıminent 3.46.0.....indir
Iminent 3.46.0:evet::evet::d:

Rating: Puan Ver: Puan ver
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Hits: 7 Download: 116 Versiyon: 3.46.0 Lisans: Freeware (Ücretsiz) Üretici/Telif: Iminent İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/7 Güncellenme Tarihi 14/04/2011 22:00 Paylaş :


Yazı Boyutu 12 14 16 18
Iminent 3.46.0 güncel versiyon Bilgisayar ve İnternet kategorisinde oldukça popüler programlardan biridir. Iminent uygulaması çevrimiçi olarak yaptığınız konuşmaları daha eğlenceli hale getirmek için hazırlanmış ücretsiz bir yazılımdır. Iminent online sohpet programı kullanan kullanıcıların hizmetine sunulmuş olan çok eğlenceli ve her durumu kapsayan geniş kataloğu ve de her hafta yeni içerikler ile beslenmekte ve farklı bir iletişim deneyimi yaşatan bir uygulamadır. 0 ücretsiz ve güvenli, Microsoft ve Mc Afee tarafından onaylanmış ve tüm popüler yazılımlarla uyumludur.
Kullanıcılar bu uygulama ile ifadeler, avatarlar, gözkırpmalar, sesler, animasyonlar, hediyeler ve arkadaşlarına meydan okuyabilecekeleri oyunlar aracılığıyla sohbetlerine renk, orjinallik ve eğlence ekleyebilir cok daha yaratıcı sohbetler gerçekleştirebilir.

0 ücretsiz ve güvenli, Microsoft ve Mc Afee tarafından onaylanmış ve Yahoo! Mail, Hotmail, AOL, ve Gmail, hatta AIM, MSN Messenger, Gtalk ve Facebook gibi tüm popüler yazılımlarla uyumludur.


Iminent özellikleri:

- Her hafta yenilenen en geniş ifade kataloğu
- Şaşırtıcı GözKırpmalar
- Harika sesli ve video GözKırpmalar
- Eğlenceli animasyonlar
- En sıkı şakalar
- En vahşi Büyükİfadeler
- Mood avatarlar
- Bağımlılık yaratan oyunlar



Çevirimiçi iletişim hiç bu kadar sıkı olmamıştı...



Iminent indirme sayfasına gitmek için tıklayın
Alternatif download linkleri de verilmektedir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt