İlk sinyali Taffarel verdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İlk sinyali Taffarel verdi!
Melo transferinin borsaya bildirilmesinden önce Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel ilk sinyalleri bakın nasıl verdi...


Galatasaray yönetimi, taraftarların uzun süredir beklediği yabancı transferine Felipe Melo hamlesi ile yanıt verdi.

Geçtiğimiz gün borsaya yapılan ve Juventus'tan 1 yıllık kiralık olarak istenilen Melo konusunda taraftarı heyecanlandıran ilk sözler kaleci antrenörü Taffarel'den geldi.

Ntvspor'a açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel, sarı-kırmızılıların Melo'yu transfer etmek istediğini KAP açıklamasından birkaç saat önce doğrulamıştı.

Felipe Melo ile telefonda görüştüğünü dile getiren Taffarel; "Yüzde yüz bitti diyemem ama transfer edilirse takıma büyük katkı sağlayacaktır. Daha önce Alex de Fenerbahçe'ye gelmeden önce beni aramıştı ve olumlu şeyler söylemiştim. Şimdi bile konuştuğumuzda halen bana teşekkür eder. Felipe Melo da beni aradı bilgi aldı" şeklinde konuştu.

Muslera transferine de değinen Taffarel, "Muslera çok önemi bir isim. Genç yaşına rağmen çok yetenekli ve üst düzey bir tecrübeye sahip. Bu transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Muslera'nın gelişinin diğer kalecilerimizin gelişmesi için de önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Umarım takıma bir an önce adapte olur. Yaşının genç olması ve tecrübeli bir kaleci olması benim ikna olmamda etkendi. En önemlisi ise şu an Copa America'da yer aldığı için takıma katıldığında hazır bir kaleci olarak gelecek" ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
329
DiaBLoS
Kdr05
Cevap
0
Görüntüleme
363
Kdr05
ANIL
Cevap
4
Görüntüleme
477
Scourge
@Safak
Cevap
0
Görüntüleme
249
@Safak


Üst Alt