İlk randevu Spursun...

Sponsorlu Bağlantılar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
İlk randevu Spursun...
ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) 2004-2005 sezonu final serisi TSİ bu sabaha karşı yapılan maçla başladı.

Batı Konferansı şampiyonu San Antonio Spurs ile Doğu Konferansı'nı lider bitiren Detroit Pistons'ın karşı karşıya geldiği 7 maçlık final serisinin ilk karşılaşmasında Spurs, mücadeleden 84-69 galip ayrıldı.

San Antonio'nun SBC Center spor salonunda yapılan ve yaklaşık 19 bin kişinin izlediği karşılaşmada Arjantinli Emanuel Ginobili, 26 sayı ve 9 ribauntla takımının en skoreri olmayı başardı.

1999 ve 2002 yılında şampiyonluk kupasını kaldırmayı başaran Spurs'ta Tim Duncan, 24 sayı ve 17 ribauntla "double double" yaparak gecenin yıldızı oldu. Pistons potasına 15 sayı gönderen Fransız Tony Parker ile 10 sayı ve 7 ribauntla sahadan ayrılan Nazr Muhammed galibiyete katkı sağladı.

Geçen yılın şampiyonu Detroit Pistons'ta ise Chauncey Billups 25 sayı, 4 ribaunt ve 6 asistle takımının en skorer ismiydi. Pistons'ın yıldız oyuncularından Rasheed Wallace ve Ben Wallace, toplamda sadece 11 sayı üreterek fazla bir varlık gösteremedi. Richard Hamilton'un 14 sayıyla tamamladığı mücadeleden Tayshaun Prince 11 sayıyla ayrıldı.

NBA final serisinin ikinci maçı TSİ 13 Haziran Pazartesi günü sabaha karşı SBC Center'de yapılacak.
 

Benzer Konular



Üst Alt