İlk kez LG V20'nin teknik özellikleri hakkında bilgiler geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İlk kez LG V20'nin teknik özellikleri hakkında bilgiler geldi
Akıllı telefon pazarında mücadele eden Güney Kore devi LG, bu sene bir çok model sundu ve özellikle de LG G5 amiral gemisi ön plana çıkarken, giriş ve orta seviyede de farklı akıllı telefon modellerinin duyurularını gerçekleştirmişti. İlerleyen dönemde de bazı yeni modeller sunacak olan firmanın en önemli cihazlarından birisi de LG V20 adı ile gelecek.



Eylül ayı içerisinde duyurulmasına kesin gözü ile bakılan LG V20 akıllı telefon, geçtiğimiz sene sunulan LG V10 cihazın halefi olarak gelecek. LG V10, çift ekranı, çift ön kamerası ve askeri dayanıklılık standartlarına sahip tasarımı ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Yeni LG V20 akıllı telefonun teknik özelliklerinin ne olacağı konusunda şu ana kadar pek bilgi bulunmazken, ilk bilgiler de gelmeye başladı.

İddialara göre LG V20, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekran ile gelecek. Daha önceki model LG V10 ise 5.7" büyüklüğünde 2560x1440 piksel çözünürlüğünde ekran ile sunulmuştu. Yeni akıllı telefon Qualcomm'un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 820 yonga setinden güç alırken, grafik işlemci de Adreno 530 olarak yer alıyor.

Yeni LG V20 akıllı telefon 2GB ya da 4GB sistem belleği yanı sıra 32GB ya da 64GB dahili veri kapasitesi olarak farklı seçenekler ile sunulacak. LV V10'daki gibi çift ekrana ilişkin bilgi ise bulunmuyor.

Arka kamera LG V20'de 20MP olarak yer alıyor ve ayrıca Selfie kamerası da 8MP olmakta. Çİft ön kameraya dair de bilgi yer almamakta. Batarya ise 4.000mAh olacak.

Eğer bu özelliklerle V10 gelirse, hayal kırıklığı yaratabileceğini de ekleyelim....
İlk kez LG V20'nin teknik özellikleri hakkında bilgiler geldi
 


Üst Alt