İleri bak devam...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İleri bak devam...
İleri bak devam

Bir ara F.Bahçe'nin en çok tartışılan isimleri olan Daum ve Rüştü ile "istikrar politikası" gereği gelecek sezon da devam edilecek. Daum, Nisan başı sözleşme yenileyecek.


Fenerbahçe yönetimi, teknik direktör Daum'un yanı sıra kaleci Rüştü'nün de gelecek sezon takımda kalması fikrini benimsedi. Sezon başında Daum'un ısrarı üzerine Barcelona'dan kiralanınca büyük tartışmalara neden olan Rüştü, gösterdiği performansla güven tazeledi. Tecrübeli file bekçisi ile taraftarlar arasındaki buzların erimesi de sarı-lacivertli yöneticilerin, Rüştü'yü takımda tutma kararında önemli rol oynadı.

BARÇA KAPISI KAPALI
Daum'un mutlaka kalmasını istediği Rüştü için artık Barcelona'da forma giymesinin çok zor olduğu yorumu yapılıyor. Bu nedenle sarı-lacivertli kaleci de F.Bahçe'de devam etmekten yana. Fenerbahçe, Barcelona ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Rüştü için önümüzdeki aylarda İspanyol kulübüyle görüşecek. Rüştü'nün yine kiralanıp kiralanmayacağı bu görüşme sonrası kesinlik kazanacak.

VOLKAN'A MORAL
F.Bahçe yönetimi bir yandan Rüştü ile devam etmek isterken diğer yandan da Volkan ile Recep'i kaybetmek istemiyor. Bu amaçla iki kaleciye de "Endişelenmeyin, ileride mutlaka size de sıra gelecek" deniliyor. Kanarya, Rüştü'nün yanı sıra Daum konusunda da tamamen netleşti. Alman teknik adamla gelecek ayın ilk döneminde masaya oturulacak ve yeni sözleşme imzalanacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt