"İki iyi transferle rüya takım olunmuyor"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"İki iyi transferle rüya takım olunmuyor"


Portekiz temsilcisi Braga'ya sahasında 2-0 mağlup olan Galatasaray'da Fatih Terim karşılaşma sonrası iyi oynadıklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını belirtti.
İlk ve ikinci yarıda oyunun mutlak hakimi olduklarını belirten tecrübeli teknik adam; "Maalesef, oyununun 27 dakikasına kadar kalemizde ne bir şut, ne bir tehlike görmemişken, ilk gelen topta gol yedik. İlk 27 dakika oyunun kontrolü bizdeydi. Gol de aradık ancak bulamadık. Oyunu çok iyi oynamamıza rağmen maalesef futbolun meyvesi olan golü bulamadık. İkinci yarı tekrar iyi başladık ve oyunun son 10 dakikasına kadar sahanın hakimi bizdik. 10. dakikadan sonra gol bulmak için biraz daha fedakarlık yapmak zorundaydık ancak gol bulmayı beceremedik." diye konuştu.
Şampiyonlar Ligi'nin her zaman üst seviyede mücadelelere sahne olduğunu belirten Terim; "Şampiyonlar Ligi başka seviyede bir turnuva. Süper Lig'deki performans burada oynamaya yetmez. Biz gerçekleri kabul edebilen bir takımız. Bu seviye başka bir seviye. Bazı oyuncularım kalitesini burada göstermek zorunda. Braga bizden çok önemli bir takım değil. Bizde bu karşılaşmaları yaşaya yaşaya tecrübe edeceğiz. Futbolcularımın sahada daha fazla profesyonel oynamayı öğrenmesi gerekiyor" dedi.
Gruptan çıkmak için şanslarının biraz daha azaldığını ifade eden Fatih Terim; "Artık şansımızın zayıfladığı bir gerçek. Ama pes etmeyeceğiz ve şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Manchester United tabiki grubun favorisi. Ama biz bugün kazanamadık fakat yapmamız gereken mağlup olmanın önüne geçmekti. Basın toplantısında sürekli söylüyoruz. Bir kaç transfer yaptık diye "rüya takım" olarak nitelendirildik ancak bu işler öyle kolay olmuyor. Medyanın bazı şeyleri abartmaması lazım" diye sitemini dile getirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt