iGO Primo Nextgen(Israel) 9.18.27.687519 (arimi skinli-en mükemmeli++++)

Sponsorlu Bağlantılar

aydin_zat

Üye
Merhabalar, uygulamayı indirdim. Teşekkürler. (Emulatörde açılıyor. fakat 2 çeşit haritam var ikisini de yükledim content/map in içine attım. licence dosyasındaki tümünü de attım ama görmedi. Burada linki verilen haritayı yükleyince sorun çözülmüştür.). Navigasyonda ses ile yol tarifi bende olmuyor sadece bip sesleri gelmekte TTS yi çalıştıramadım yardımcı olabilirmisiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: uhercan

uhercan

Üye
İgo nextgen israel (arimi skin) kullanan, fakat TTS seslerin kısık olmasından şikayet eden arkadaşlar, aşağıda vereceğim Sys.txt dosyasını eskisini silip kopyalarsanız. sorunun hissedilir seviyede çözüldüğünü göreceksiniz. Programın yeniden başlatıldığında, yazı ve butonların daha büyük puntolar kullandığını göreceksiniz. 8 inç ve daha büyük Tesla ekranlarda, güzel bir görünüm vermektedir. Ayrıca ses dosyalarından "Voice_TTS-Turkish_2014_nisan.zip" seçildiğinde, ses seviyesinin daha yüksek olduğunu tespit ettim. Test sürüşü yaptım. Hem yol tarif sesleri hem de hız kamera ve uyarı sesleri duyulabilir nitelikte olduğunu gördüm. Bilgisayarınıza; aşağıdaki web sitesinde kayıtlı olan, sys doya içeriğini, mevcut sys.txt dosyanız ile değiştiriniz. Cihazınızda programın kayıtlı olduğu yerde de aynı değişikliği yaptıktan sonra navigasyonu başlatın. işlem tamam.
Merhaba aynı sorun bende de var. Ancak dosya indirme linkinde dosya yok. Yeniden yükler misiniz?

07ZirveNet

Üye
..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: gonuldostu82 ve gonyalı

bumin_3516

Üye
arkadaşlar bunları megane tesla ekrana kuruyorum gps bulmuyor. Çözümü var mı

Sezgin 2

Üye
  • Beğen