"İçeriden yıkmaya çalışıyorlar"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
"İçeriden yıkmaya çalışıyorlar"


"Forma kimsenin tapulu malı değil" diyen Gökhan Gönül, Aykut Kocaman'la tartıştığı iddialarına ateş püskürdü. Yıldız futbolcu; "3 Temmuz'dan beri yıkamadılar, içeriden yıkmaya çalışıyorlar. Bizim alacağımız şampiyonluk bazılarına yara olacak bazılarını hançerleyecek" dedi..
Gökhan Gönül, kupada Samsunspor ve ligde Bursaspor maçlarının kadrosuna alınmaması üzerine, medyada Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman ile arasında sorunlar olduğu şeklinde çıkan haberleri kesin ifadelerle yalanladı.


"Aykut Hoca ile en ufak bir tartışmam söz konusu değildir, zaten de olamaz" diyen Gökhan Gönül, "Bugün kardeşim Orhan oynar yarın ben oynarım. 30 kişilik bir kadrodan söz ediyoruz. Fenerbahçe forması kimsenin tapulu malı değildir" ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe Medya Sorumlusu Orkun Yazgan’ın hazırlayıp sunduğu ve Radyo Fenerbahçe’de yayınlanan ’Orkun Yazgan İle Samandıra Saati’ isimli programa telefonla bağlanan Gökhan Gönül, Fenerbahçe’nin her futbolcusu hakkında bu tip haberlerin dönem dönem çıktığını bu kez de piyangonun kendisine vurduğunu söyledi.


"Aykut Hoca ile tartışmam söz konusu olamaz"
Çıkan haberlerden yakınan Gönül, "Ben her zaman söylüyorum. Performansımı eleştirsinler. Ancak artık özel hayatımıza da girmeye başladılar bize zarar vermeye başladılar" diyen Gönül, kupadaki Samsunspor ve ligdeki Bursaspor maçlarında kadroda yer almamasını teknik direktör tercihi olarak değerlendirdi.


Gökhan Gönül, "30 kişilik bir takımız. Bir gün ben, başka gün başkası görev yapar. Artık dayanılmaz noktaya geldiler. Baştan sona yalan dolan kelimeler kullanıyorlar. Son birkaç gündür iddialar ortaya atılıyor. Ancak gerek kendi sitemde gerekse fenerbahce.org’da belirtildi; Aykut Hoca ile en ufak bir tartışmam söz konusu değildir, zaten de olamaz. Hocam söyledi, ’Teknik sebepler’ dedi ve noktayı koydu. Yalan haber yapmayı adet haline getirmiş gazeteciler, benim üzerimden ve Fenerbahçe üzerinden prim yapmak için haberler yapıyorlar. Herkes benim karakterimi, kişiliğimi bilir. Fenerbahçe taraftarının bu tip haberlere inanmayacağını da biliyoruz ama biz sustukça insanlar Fenerbahçe’ye zarar vermek için masa başından haberler yapmaya devam ediyor. Ben Fenerbahçe formasını üzerime giymeye başladığım süre boyunca hiç pişman olmadım, olmayacağım da. Bugün kardeşim Orhan oynar yarın ben oynarım. 30 kişilik bir kadrodan söz ediyoruz. Fenerbahçe forması kimsenin tapulu malı değildir. Fenerbahçe’de oynadıkça, ona layık olmaya çalışan bir futbolcu olmak için uğraştım. 3 Temmuz’dan beri konuşuyorlar; oradan yıkamadılar, şimdi bizi içeriden yıkmaya çalışıyorlar. Cevap vermeyelim diyoruz ama artık kendilerine yakışmayan şeyler yapıyorlar. Tümünü kastetmiyorum, içlerinde çok saygı duyduğumuz, yorumlarına saygı gösterdiğimiz isimler var. Ama bazı ne yazdığın bilmeyen gazeteciler de var. Bunları soyutlamamız gerekiyor. Bunlar, konuştukça bizi hedef gösteriyorsunuz diyorlar. Ancak onlar da 35 milyon Fenerbahçe taraftarını niye bizim üzerimize çekiyorlar?" diye konuştu.


Futbolun bir savaş gibi değil de bir spor ve eğlence gibi takip edilmesi gerektiğini belirten Gökhan Gönül, "Spor, adı üstündü spor, bir savaş değil. Bazıları başarınızı hazmedemeyecek, elinizden almaya çalışacak. Onlar sadece kendi düşünceleriyle kalacaklar. Tüm başarılarımızın, anamızın ak sütü gibi helal olduğunu düşünüyorum" dedi.


"Artık puan kaybına tahammül yok"
Trabzonspor maçı hakkındaki düşüncelerini de aktaran Gönül, "Artık dönüşü olmayan zor bir yola girdik. Artık puan kaybına tahammül olmayan maçlara çıkıyoruz. Puan farkı biraz daha kapanıyor. Artık önümüzde Trabzon maçı var her zaman Fenerbahçe sahaya 3 puan için çıkar. 3 puan için elimizden geleni yapacağız. Kimin oynayıp kimin oynamadığı önemli değil. Bizim alacağımız şampiyonluk bazılarına yara olacak bazılarını hançerleyecek. Hak ettiğimiz şampiyonluğun, ne kadar hakkımız olduğunu göstermek için yeniden şampiyon olmamız gerekiyor. Play-off’lara en az kayıpla gitmemiz, Trabzon maçını kazanmazı gerekiyor, inşallah da kazanırız" diye konuştu.


Tüm oklar Fenerbahçe’nin üzerinde
Başkanımız, yöneticilerimiz ve çalışanlarımızın da yargılandığı Tarihi Dava hakkında ise Gökhan Gönül, "Orada sadece Fenerbahçe yargılanmıyor. Yöneticilerimizin yargılanması bizim suçlu olduğumuz anlamına gelmiyor. Haklarında iddia olduğu halde orada olmayanlar var. Fenerbahçe’nin seveni kadar sevmeyeni de olduğu için tüm oklar Fenerbahçe’nin üzerinde. 17 maç; 16 galibiyet ,1 beraberlik. Türkiye’de bir tarih yazmış bir takım. Tabii ki bunu kıskananlar olacak" dedi.


Biz otelde iki gün kalınca sıkılıyoruz, onlar aylardır içeride
Devam eden bu süreçten etkilendiklerini ve bunu bir bahane olarak ileri sürmediklerini belirten Gökhan Gönül, "Biz Eskişehir maçından önce, gece 2’ye 3’e kadar tahliyeleri bekledik. Herkes 3 Temmuz’u bahane ettiğimizi düşünüyor. Ama gerçekten de öyle, etkileniyoruz. Sonuçta 5 yıldır yüzünü tanıdığım, karakterini bildiğim insanlar suçsuz oldukları halde içerideler. Biz otel odasında iki gün kaldığımız zaman sıkılıyoruz, onlarsa aylardır içerideler. Onlar için çok zor bir durum, En azından tutuksuz yargılanmalarını istiyoruz" diye konuştu.
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Biz alıştık be Gökhan ... Nasıl saldıracaklarını şaşırır oldular artık ...
İnşallah bu sene de , gereken cevabı vereceksiniz ... Güveniyoruz size ...:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt