İbre Terim'i gösteriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
İbre Terim'i gösteriyor
Ali Dürüst, Mircea Lucescu ve Eric Gerets isimlerini bir kenara bırakarak Ünal Aysal'a Fatih Terim konusunda ciddi bir baskı yapmaya başladı.

Galatasaray Kulübü'nün 14 Mayıs'ta yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda başkan adayı olan Ünal Aysal, bugüne kadar direkt veya endirekt olarak hiçbir teknik direktör veya oyuncu ile görüşmediğini yaptığı yazılı açıklama ile getirdi ancak Aysal'ın ekibinde olan Ali Dürüst başta teknik direktör olmak üzere birçok oyuncu ile temaslarını sıklaştırdı.

Ünal Aysal'ın listesinde yer alan Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak ile sportif direktör olmasına kesin gözüyle bakılan Bülent Tulun teknik direktör tercihi konusunda farklı isimler üzerinde yoğunlaşıyor. Abdürrahim Albayrak, Mircea Lucescu üzerinde dururken; Bülent Tulun ise Eric Gerets ismini Aysal'a şiddetle tavsiye ediyor. Albayrak ve Tulun'un fikirlerine en sert bir şekilde karşı çıkan isim ise Ali Dürüst...

Galatasaray'ın içerisinde bulunduğu sportif durumdan sadece Fatih Terim sayesinde kurtulacağı konusunda emin olduğu hemen hemen her platformda dile getiren Dürüst, Ünal Aysal'a da Terim konusunda resti çekti. Dürüst'ün Terim ısrarı karşısında rotasını değiştirmek zorunda kalan Aysal'ın önümüzdeki günlerde Fatih Terim ile bir görüşme yapması bekleniyor.

Ünal Aysal'ın de teknik direktör adayları arasında yer alan Fatih Terim daha önce kendisine yapılan teklifi geri çevirmişti ancak devreye giren Ali Dürüst Terim'i ikna etmeyi başardı. Fatih Terim'e Florya'nın anahtarını teslim etmeye hazırlanan Ünal Aysal ise bu durumu 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimden önce resmi olarak açıklayacağı iddia ediliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
364
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
6
Görüntüleme
470
onurca06
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
266
Haydar
Baskentliia
Cevap
3
Görüntüleme
416
Baskentliia
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
412
scarface006


Üst Alt