İbrahim Yazıcı'dan Beşiktaş'a barış eli!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İbrahim Yazıcı'dan Beşiktaş'a barış eli!
Bursaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maça Beşiktaşlı taraftarların alınacak olması Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı sevindirdi.











Bursa Valisi Şahabettin Harput, ''Beşiktaş taraftarlarının Bursa'da herhangi bir şekilde zarar görmeden rahatlıkla kendi maçlarını izlemeleri konusunda gerek emniyet müdürümüz, gerek Bursapor Kulübü başkanımızla hemfikiriz'' dedi.


Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da, Bursaspor olarak barış eli uzattıklarını ifade ederek, ''Bu duruma bir son vermemiz lazım. İnşallah başarılı oluruz. Bundan sonra biz de İstanbul'a daha iyi ve rahat gideriz. Hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.
Ligi üçüncü sırada bitirme iddiasını sürdürdüklerini de anımsatan Yazıcı, ''Bütün taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. İstanbul'daki maçta çıkan olaylar sonucu hak etmediğimiz bir ceza aldık. Burada herkesin sağ duyulu olması lazım. Ligdeki son maçımız da Bursa'da. Üçüncülük yarışıyla ilgili iddiamız son maça kalabilir. İnanıyorum ki, böyle bir sağduyunun sonunda üçüncülüğümüz de tescil edilmiş olacak'' diye konuştu.
-BURSASPOR İLE BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI ARASINDAKİ GERGİNLİK-
Beşiktaş taraftarları Süper Lig'de en son 2003-2004 sezonunun 19. haftasında Bursa'daki maçı izleyebilmiş, bu maçı da Beşiktaş 58. dakikada Tümer'in attığı golle 1-0 kazanmıştı.
Bursaspor, aynı sezon küme düşmüş ve 2 sezon Bank Asya Birinci Lig'de mücadele etmişti.
Bu süreçte Bursasporlu taraftarlar, küme düşmelerinin sorumlusu olarak Beşiktaş'ı görmüştü. İki takım taraftarları arasındaki gerginlik çerçevesinde, Bursaspor'un yeniden Süper Lig'e yükseldiği 2006-2007 sezonundan bu yana Beşiktaş taraftarları Bursa'daki maçlara alınmamıştı.
Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesi olaylar çıkmış, 4 Bursaspor taraftarı yaralanmıştı.
Bu kararla Beşiktaş taraftarları 4 sezon sonra Bursa'daki maçta taraftarlarını tribünden izleme ve destekleme fırsatı bulacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt