İbrahim Üzülmez bırakmadı futbola dönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İbrahim Üzülmez bırakmadı futbola dönüyor
İbrahim Üzülmez, yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Nihat Kahveci’ye arka çıktı... Yeşil sahalara dönme sinyali verdi...


Beşiktaş’ta İbrahim Toraman ile yaşadığı kavga sonrasında sözleşmesi fesih edilen İbrahim Üzülmez, Konyaspor maçı sırası ve sonrası yaşadığı tartışmayla gündeme gelen Nihat Kahveci’ye destek verdi.













İbrahim Üzülmez, Lig TV’ye verdiği röportajda, Nihat’ın saha içinde Quaresma ile yaşadığı tartışmayla ilgili olarak, "Futbolun içinde bu tür diyaloglar olacaktır. Saha içinde olabilir. Bu tür olaylar bundan önce oldu, sonrasında da olacaktır. Bu olayları abartmamak gerekiyor. Dünyanın her takımında olabilecek şeylerdir. Quaresma’yı attığı golden sonra ilk kutlayan da Nihat oldu.

Dolayısıyla burada art niyet aramamak lazım" diye konuştu.

Nihat ile ilgili yönetim kurulunun radikal kararlar alabileceğinin belirtilmesi üzerine İbrahim, "Yönetimin düşüncesini bilmiyorum ama oyuncuları bu kadar kolay harcamamak gerekiyor. Nihat, uzun yıllar Beşiktaş’a hizmet etti.

Böyle bir olaydan sonra takımdan gönderileceğini düşünmüyorum. Nihat zaten dün özür diledi. Yönetimin, Nihat’ın takımdan gönderilmesi konusunu gündeme getirmemesi gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın ligde gösterdiği performansa da değinen İbrahim, "Genel olarak gidişat iyi değil. Beşiktaş her ne kadar zirveden uzak olsa da oyuncuların en iyi şekilde mücadele etmeleri gerekiyor. Ama bundan uzak olduklarını görüyoruz" dedi.

"TEKLİFLER VAR"

İbrahim Üzülmez, futbol oynamak isteğinin bulunduğunu kaydederek, şöyle devam etti: "O hırsımı, inancımı her zaman yaşıyorum. Eğer futbola devam edersem, oynayacağım takımda en iyi randımanı vereceğime inanıyorum. Teklifler var.

Türkiye’nin en büyük sıkıntısının sol bek olduğunu düşünüyorum. O tecrübeye, yeteneğe sahip olduğuma inanıyorum. Oynayacağım takıma da katkı verebileceğimi düşünüyorum. 37 yaşıma geldim ve bir takım şeyleri yapabileceğimi de göstermek istiyorum insanlara."

Beşiktaş’ın savunmanın solundaki genç oyuncusu İsmail’e de övgüler yağdıran İbrahim, "Son haftalarda düşüşte. Üst üste maçlar oynadı. İsmail çok karakterli bir oyuncu. Beni zaman zaman arıyor. Kendisine ’Formayı kimseye verme’ diyorum. Belli ki Beşiktaş oraya bir alternatif futbolcu alacaktır. Defansif konularda kendisini geliştirmesi gerektiğini hep söylüyorum" şeklinde konuştu.

İbrahim, teknik direktör Tayfur Havutçu’ya da destek vererek, "Ben her zaman yönetimin, Tayfur hocanın arkasında durmasından yanayım. Türkiye farklı bir futbol ülkesi. Oyuncuları maça konsantre etmek, motive etmek, taktikten daha önemlidir. En azından önümüzdeki sezon için şans verilmeli. Başarılı olacaktır ama o güveni hocaya vermek gerekiyor" dedi.

YILDIZ OYUNCU

Guti’nin takım kaptanlığı konusundaki soru üzerine İbrahim Üzülmez, "Nasıl bir kaptan olduğu ile ilgili net bir şey söyleyemem ama sezon başındaki performansı ortaya koymuyor" derken, Fenerbahçeli Alex örneğini vererek, "Bakıyorsunuz Fenerbahçe’de Alex gerçeği var. Türkiye’ye gelmiş en faydalı oyunculardan birisi. Ben Beşiktaşlıyım, Beşiktaş’a gelen oyuncuların da Beşiktaş’ı başarıya götürmeleri için üstlerine düşen görevi fazlasıyla yapmaları gerekiyor. Beşiktaş’ın mevcut kadrosu bu kadar puan geride olabilir mi? Bu kadar puan farkı gerideyim; yıldız oyuncu, yıldız oyuncu... Ne yapayım ki yıldız oyuncuyu? Başarısızım..." diyerek sözlerini tamamladı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt