İbrahim Altınsay istifa sebebini açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İbrahim Altınsay istifa sebebini açıkladı
Görevinden istifa eden Beşiktaş Futbol Komitesi üyesi İbrahim Altınsay, ortaya bir proje koyduklarını ve bu projenin uygulanmadığını gördüğü için istifa ettiğini açıkladı.

Geleceğe yönelik bir plan yaptıklarını belirten Altınsay, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Genç, başarıya aç bir takım kurmak istiyorduk. Oğuzhan Özyakup transferi de bunun ilk adımıydı. Çok ücret alan ve fayda sağlamayan oyuncuların da gönderilmesini içeriyordu bu proje. Gökhan, Metin, Ali, Feyyaz vaktinde onlara şans tanındığı için oynayarak önleri açıldı ve kendilerini gösterdi. Sonuçta başarı da gelmişti. Ben de bunu istedim. Ancak projenin işlemediğini gördüm." dedi.

Eriksson konusunun tek başına istifa sebebi olmadığını da belirten Altınsay, "Sebeplerden birisi bu ancak tek başına istifa sebebim bu değil. İddia edildiği gibi Deniz Atalay ile sorun yaşadığım da doğru değil. Tartışabiliriz ama bu kırgınlığa gitmez. Deniz ile kader birliği yaptık biz. Kendisini iç transferde en fazla destekleyen benim. Benim istifa sebebim dediğim gibi projemin uygulanmamış olması. Ortaya atılan iddialar gerçeğin çarpıtılmış hali." ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt