Hyundai Tucson ve Accent en problemsiz araç

Sponsorlu Bağlantılar

Quattro

Quattro

Üye
    Konu Sahibi
Hyundai Tucson ve Accent en problemsiz araç
Tüketici için en kaliteli ürünleri üretmeyi ve müşteri memnuniyetini artırmayı kendine öncelikli ilke edinen Hyundai, başarılı modelleriyle Amerika’da ödüller kazanmaya devam ediyor. Bağımsız araştırma şirketi Strategic Vision’ın en son gerçekleştirdiği 2005 Total Quality Study (2005 Toplam Kalite Değerlendirmesi) isimli araştırmaya göre Hyundai’nin 4x4 aracı Tucson ve Türkiye’de de üretimi gerçekleştirilen Accent modelleri, kendi sınıfının en az sorun çıkaran araçları seçildi.

Amerika’daki araç sınıflandırmalarına göre Hyundai Tucson küçük SUV segmentinde, Accent da aynı puanları paylaştığı Ford Focus ve Mazda3 ile birlikte küçük otomobil (Türkiye’de kompakt sınıf) segmentinde en yüksek puanları toplayarak birinci oldu. Ayrıca yapılan araştırmaya katılan tüm Hyundai kullanıcılarının yüzde 73.61’i, yeni satın aldıkları Hyundai modellerinde problem yaşamadığını belirtti. Böylece Hyundai, marka değerlendirmesinde elde edilen yüzde 73.43’lük ortalamanın üstünde yer alarak en az sorun çıkaran markalardan biri oldu.

Strategic Vision’ın otomotiv bölümü sorumlusu olan Daniel Gorrell, Hyundai’nin elde ettiği başarı ile ilgili, “Hyundai, Amerika pazarındaki pozisyonunu geliştirmek için herşeyi en doğru şekilde yapıyor ve kullanıcılarının değerlendirmelerine göre harika kabin içi işçiliğiyle Amerikan araçları için tam bir örnek teşkil ediyor. Hyundai, belirtilen problemlerin azlığına göre marka değerlendirmesinde Toyota ve Honda’yı neredeyse yakalamak üzere. Kısacası Hyundai, kalite konusunda liderliğini sürekli olarak sürdüren bu iki markayı kısa bir süre içinde geçeceğe benziyor” dedi.

Hyundai’nin tüm dünyada başarılı satış rakamlarına ulaşan ve Türkiye’nin de en çok tercih edilen üçüncü 4x4 aracı konumunda bulunan Tucson, kendi segmentinde yeni standartları belirleyen araç oldu. Tucson kullanıcıları, bu segmentteki araçlarda genellikle rastlanmayan kabin genişliği, sessizlik, yenilikçilik ve üstün kalite hissinden oldukça memnun olduklarını söyledi. Accent kullanıcıları ise araçlarında en çok kaliteli işçiliği, tasarımı ve kabin içinde hissettikleri huzuru sevdiklerini iletti.

2005 Toplam Kalite Değerlendirmesi, 2005 model araçlarını 2004’ün Ekim ve Kasım aylarında satın alan 40 bin kişi üstünde yapıldı. Araştırmada yeni araç satın alanlara, araçlarını satın alırken ve kullanırken karşılaştıkları problemlerle ilgili sorular yöneltildi. Elde edilen cevaplara göre de araçların puanları hesaplandı ve kendi segmentlerindeki yerleri belirlendi. Böylece, en az sorun çıkarıp en yüksek puanları toplayan Tucson ve Accent da böylece kendi segmentlerinin birincileri seçildi.



 


doukan1989

Üye
accent dis gorunus olarak zayif kalsa da problemsiz arac olduklari kesin. Bu ozellik eski modellerinde yoktu cok sorunluydu onlar
 
yılmass_

yılmass_

Üye
doğukan katılıyorum bencede accent dış görünüş olarak çok pasif bi araba
bence bi arabaya bakınca içini kıpır kıpır yapmalı yani çok sade bu accent
 

deskator

Üye
bu adamlar accent kullanmışlarmı ? bence şöle 4 / 5 ay kullansınlar sonra karar versinler ... yazık olmuş o sınıfta mazda 3 varken accent resmen bomba haber..
 

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
372
Kingmortall
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
414
bydexer


Üst Alt