Huzurlarınızda Yeni S80

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Quattro

Quattro

Üye
    Konu Sahibi
Huzurlarınızda Yeni S80



Volvo'nun üst sınıf modeli S80 soğuk hava testleri esnasında objektiflerden kaçamadı
İsveçli üreticinin Audi, BMW ve Mercedes gibi Alman rakiplerine minik bir sürprizi var. Firma tamamen yenilenen S80 modeliyle rakiplerinin satış rakamlarına darbe vurmaya hazırlanıyor. İsveç’teki bir gölet üzerinde görüntülenen otomobil dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılacak. Ayrıca yepyeni bir V8 motorun da kullanılması düşünülüyor.
Volvo kurmayları büyük motorların sevildiği Amerika pazarında rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Yoğun kamuflaj sebebiyle otomobilin tasarımı net değil. Ancak bagaj bölümü üst kısmına yerleştirilen stop grubuyla fark ediliyor. Ayrıca ön bölümün Volvo ailesinin diğer üyelerinden çok farklı olması beklenmiyor. Özellikle radyatör ızgarasının aynı kalacağına kesin gözüyle bakılıyor.
Yeni Volvo S80’de XC90 SUV modelinden alınan 4.4 litrelik bir V8’in kullanılması düşünülüyor. Bu motor ürettiği 315 HP’lik güçle dikkat çekiyor. Ayrıca serinin bu üst modelinde Audi’nin Quattro modellerine rakip olması amacıyla dört tekerlekten çekiş sistemi sunulacak. Gelecek yılın başındaki Detroit Otomobil Fuarı’nda dünya kamuoyuna duyurulacak olan otomobilin Avrupa pazarlarına gelişi yaz aylarını bulacak. Fiyatınınsa Avrupa’da 50 bin avro civarında olacağı tahmin ediliyor.
 


deskator

Üye
arka kısmı yuvarlak hatlı olacak galiba .. yani en azından bana bu açıdan öyle göründü ,neyse çıksın bikaçtane alıp denerim ...
 

BaD BoY

Üye
arabanıntipihoşumagitmedi 8) :eksi: :eksi:
 
iOS Developer

iOS Developer

Üye
beğenmedim...
 
_aLTaN_

_aLTaN_

Üye
Benim dusuncem;Aslında araba guzel ama resimler iyi çekilmemiş..
Arabanın plakası da yok vs...
REsmi çekende de bitiyor olay ;)
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ön Yüzü hiç iyi durmuyor bence. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt