"Hüseyin Kalpar haddini aşmıştır"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRuTaL`

bRuTaL`

Üye
    Konu Sahibi
"Hüseyin Kalpar haddini aşmıştır"


''Kartalspor'un topladığı 15 puanı, sertliğe bağlı olarak topladıklarını düşünüyorum diyen Çaykur Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar haddini aşan bir açıklama yapmıştır''





Kartalspor Futbol Şube Sorumlusu Bayram Kanaç, sert futbol oynayarak puan topladıklarını söyleyen Çaykur Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar'a tepki gösterdi.

Kanaç, sahalarında dün Çaykur Rizespor'a 2-1 yenildikleri karşılaşmada sert oynayan tarafın rakipleri olduğunu savunarak, ''(Kartalspor'un topladığı 15 puanı, sertliğe bağlı olarak topladıklarını düşünüyorum) diyen Rizespor teknik direktörü Hüseyin Kalpar haddini aşan bir açıklama yapmıştır. Kartalspor Kulübü yönetim kurulunun, teknik heyetinin, futbolcusunun ve taraftarlarının emeğini hiçe sayarak sarf ettiği sözlerden ötürü Hüseyin Kalpar'ı şiddetle kınıyoruz'' dedi.

Hüseyin Kalpar ve yedek kulübesinde bulunan oyuncuların, yaptıkları hareketlerle taraftarlarını tahrik ettiğini ileri süren Kanaç, şöyle devam etti:

''Ateşli Kartalspor taraftarlarına Hüseyin Kalpar ve yedek kulübesindeki diğer kişilerin yaptığı el kol hareketleri, çok doğru bir davranış değildir. Bikoko'nun oyundan çıkana kadar tribünlere yaptığı tahrik edici hareketleri de herkes görmüştür. Sertlik konusunda hakeme serzenişte bulunacak en son insan Hüseyin Kalpar'dır. Karşılaşmada iki oyuncusu sakatlanarak oyundan çıkmak zorun da kalan takım da Kartalspor'dur.''

Bir teknik direktörün, rakibini aşağılayacak şekilde demeç vermesinin kabul edilemez olduğunu bildiren Kanaç, ''Kalpar'ın, tüm ölümcül noktalardaki taktir haklarını Çaykur Rizespor lehine kullanan ve Kartalspor'lu oyunculara hakaret eden bir hakemi şikayet edebilmesi de inanılır gibi değildir. Böyle bir açıklama yapan teknik direktör, demek oluyor ki hiçbir maçımızı izlememiş, izlettirmemiştir. Bu da onun eksikliğini göstermektedir'' diye konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa'nın da kötü bir yönetim gösterdiğini, tüm taktir haklarını Çaykur Rizespor lehine kullandığını ve oyuncularına küfür ettiğini iddia eden Kanaç, şunları kaydetti:

''Karşılaşma sonrasında oyuncularımız sinirden ağlıyordu. Futbolcularımızın hemen hemen hepsi orta hakem Tolga Özkalfa'nın küfür ettiğini ve kendilerini aşağıladığını söylüyordu. Bir hakemin FIFA kokartını göstererek, ağza alınmayacak sinkaflı laflar sarf edecek cesareti kimden aldığını çok merak ediyoruz. Maçın genelinde taktir haklarını Çaykur Rizespor'dan yana kullanması, futbolculara 'benim FIFA kokartım var görmüyor musun?' demesi, oyuncularımıza agresif hareketler sergilemesi, hakem soyunma odasını beğenmediğini, 'Bu ne biçim soyunma odası' diyerek, aşağılar bir biçimde dile getirmesi bizi oldukça üzmüştür. Kendisinden daha üst düzey hakem arkadaşları bu kulüpte misafir ettik, fakat hiçbiri bu şekilde bizi aşağılamaya kalkmadı.''

AA
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt