Huawei'nin Android Nougat yol haritası ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Huawei'nin Android Nougat yol haritası ortaya çıktı
Akıllı telefon pazarında yükselişini sürdüren en önemli firmalardan birisi olan Huawei için 2016 oldukça başarılı geçti. 139 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştiren firma, Android işletim sistemini cihazlarında kullanırken, 2016 sonlarında Android Nougat işletim sistemine sahip modeller de sunmaya başlamıştı.



Diğer taraftan firma daha önceki modelleri için de Android 7.0 Nougat'ı güncelleme olarak sunmaya devam ederken, ilk olarak Huawei P9, P9 Plus ve Mate 8 adındaki Android Marshmallow ile pazara sunulan akıllı telefonlar ilk olarak Android Nougat'a kavuştu.

Ayrıca Huawei, Honor adındaki alt markası üzerinden de cihazlar sunuyor. Bu cihazlardan Honor V8 ve Honor 8 de Android 7.0 Nougat güncellemesine kavuşmuştu.

Huawei'nin 2017 içerisinde Android Nougat güncellemesi güncellemesi alacak olan akıllı telefon modelleri ve bu cihazlar için güncellemenin ne zaman sunulacağını ortaya çıkartan yol haritası sızdırıldı.

Baktığımızda ilk olarak Huawei Nova, güncelleme alacak cihaz olmakta. Bir süre önce Nougat Beta sürecine giren akıllı telefon Mart ayında yeni güncellemeye kavuşacak. Ayrıca Honor Note 8 ve Huawei G9 Plus adındaki modeller de Nisan ayında Android 7.0 Nougat güncellemesi alacak.

Honor 6X için Nougat güncellemesi Mayıs ayında yayınlanacak. Güncelleme alacak cihazlardan birisi de Huawei MediaPad M3 olurken, bu cihaz da Mayıs ayında güncelleme alacak.
 


Üst Alt