Saat Huawei Watch 2 akıllı saat, gelecek ay sonunda gün yüzüne çıkabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Watch 2 akıllı saat, gelecek ay sonunda gün yüzüne çıkabilir
Huawei, yeni amiral gemisi akıllısının yanı sıra, akıllı saat duyurusu da gerçekleştirebilir.




Akıllı telefon pazarı açısından gelecek ay içerisinde oldukça önemli bir etkinlik gerçekleştirilecek. Her sene Şubat sonunda İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilecek olan MWC, Mobil Dünya Kongresi bu sene de merakla bekleniyor. Bir çok firma, yeni akıllı telefon, tablet, akıllı saat ve diğer cihazlarını ve ayrıca farklı teknolojilerini de bu etkinlikte sergileme imkanına sahip olacak.



Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden birisi olan Huawei de MWC 2017'de yer alacak firmalardan birisi. Çinli firma 26 Şubat tarihinde Barcelona'da kendi etkinliğini düzenleyecek ve bu etkinlikte de firmanın yeni amiral gemisi modeli Huawei P10'u gün yüzüne çıkarması bekleniyor. Bu akıllı telefon kavisli ekran, Kirin 960 yonga seti, çift arka kamera gibi özelliklerle gelecek. Ayrıca firma Huawei P10 Plus olarak daha büyük bir versiyonu da duyurabilir.

Diğer taraftan, iddialara göre Huawei'den ayrıca akıllı saat duyurusu da gelebilir. Daha önce Huawei Watch, yaklaşık 2 sene önce 1 Mart 2015'de yeni MWC'de resmi olarak duyurulmuştu. Firmanın şimdi de daha spor görünümlü olarak ikinci nesil akıllı saatini gün yüzüne çıkartabileceği ifade ediliyor.

Henüz yeni Huawei Watch 2 akıllı saatin hangi özelliklerle sunulacağına dair bilgi bulunmuyor. Ancak yuvarlak tasarımı yine firma koruyacak ve suya dayanıklı yapı, metal malzeme tasarımı ile dayanıklı yapının Huawei Watch 2'de yer alması bekleniyor. Ayrıca işletim sistemi de Android Wear 2.0 olabilir.
Huawei Watch 2 akıllı saat, gelecek ay sonunda gün yüzüne çıkabilir
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Moda oldu mübarek
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Telefon konusunda olduğu gibi akıllı saat konusunda da pil işini halletmeleri lazım
Nükleer Enerji Koysunlar Bence Samsungun Yapamadığını Saat Yapar Ülkeyi Yok Eder :D asdfl
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt