Huawei P9’un Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Huawei P9’un Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Huawei, yeni amiral gemi akıllı telefonu P9’un tanıtım tarihini resmi olarak açıkladı.



Mobil Dünya Kongresi’nde önemli bir akıllı telefon duyurusu yapmayan firmalardan biri de Çin merkezli üretici Huawei olmuştu. Huawei, 2015 yılı amiral gemi akıllı telefonu P8 tanıtımı için geçtiğimiz yıl Londra’yı seçmişti. Çin merkezli üretici bu yıl ise Berlin’de önemli bir etkinlik düzenleyecek.


Huawei P9’un Canlı Görselleri Dual Kamera Özelliğini Doğruladı

Son günlerde Huawei P9 hakkında ard arda yeni bilgiler internete sızdırıldı. Teknik Özellikleri, görselleri ve aksesuarları hakkında bir çok bilgi ve canlı görsel internete sızdırılan Huawei P9’un tanıtım tarihi ise bugüne kadar gizliliğini korudu. Huawei’nin bugün paylaştığı bit görsel, firmanın 9 Mart tarihinde Almanya’nın Berlin kentinde bir etkinlik düzenleyeceğini gösteriyor. Bu etkinlikte Huawei P9’un da tanıtılacağı iddia ediliyor.

Huawei P9, son gelen bilgilere göre Hisilicon Kirin 950 ve Kirin 955 yonga setine sahip dört farklı versiyona sahip olacak. Ayrıca depolama alanı çözümü olarak da 32GB, 64GB ve 128GB dahili depolama alanı seçenelerinin sunulacağı belirtiliyor. 4GB ve 3GB sistem belleği kullanılacak Huawei P9’un arka kamerası ise Dual kamera özelliğine sahip olacak.

Gelen bilgiler ve iddialar doğruysa 2016 yılının birinci çeyreğine Çin merkezli firmaların yükselişi damga vuracak diyebiliriz. İlk olarak Xiaomi’nin Mobil Dünya Kongresi’nde Mi 5 ve Mi 5 Pro modelleri ile dikkat çekmişti. Ardından sahne alan Oppo ise 6GB RAM’e sahip modeli ile gövde gösterisi yaptı. Şimdi de 9 Mart tarihinde Huawei yeni P9 modeli ile sahne almaya hazırlanıyor.




Huawei P9’un Tanıtım Tarihi Belli Oldu - MaxiCep
 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çift Kamerada Yayıldı Gibi Ha
 
JustWatch34

JustWatch34

Üye
isterse 8 GB Ram olsun Kaliteli olmadıktan sonra işe yaramıyor Apple İphone 6'da 1 GB Ram var hiç kasmıyor yani kaliteli
 
JustWatch34

JustWatch34

Üye
görücaz bakalım
 
yeumyang

yeumyang

Moderator
Tasarım olarak beğendiğim bir model
 


Üst Alt