Huawei P9 Lite Satışa Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Huawei P9 Lite Satışa Çıktı
Huawei P9 Lite modeli üç renk sürümleri ile birlikte bir Alman online perakendeci tarafından listelendi.
anıtımdan önce modeller hakkındaki tüm detaylar bilinirken bazı çevrimiçi satış mağazalarında modeller listelenmişti. Şimdi Çinli üretici aynı durumuHuawei P9 Lite modeli için yaşıyor.
Henüz resmi tanıtımı gerçekleşmeyen Huawei P9 Lite, Almanya üzerinde bir çevrimiçi satış mağazasında listelendi.

İşte Huawei P9 Lite Fiyatı

Yeni amiral gemi modelinin kırpılmış özelliklerine sahip modeli Huawei P9 Lite, Almanya menşeili bir çevrimiçi satış mağazasında yerini aldı. Fiyatını299 Euro olarak belirleyen site model hakkındaki tüm detayları da gözler önüne serdi.

Huawei P9 Lite Teknik Özellikleri

Sitede yer alan bilgilere göre Huawei P9 Lite, 5.2 inç büyüklüğünde Full HD ekrana sahip olacak. Sekiz çekirdekli Kirin 650 işlemcinin kullanıldığı modelde 3 GB RAM ve arttırılabilir 16 GB dahili depolama kapasitesi bulunuyor.
Kamera tarafında Leica imzalı çift kameranın kullanılmadığı Huawei P9 Litemodelinde 13 Megapiksel çözünürlüğünde arka ve 8 Megapiksel ön kamera tercih edilmiş. 3000 mAh bataryanın yer aldığı akıllı telefon 146.8 x 72.6 x 7.5 mm boyutlarında ve 147 gram ağırlığında.
Android 6.0 Marshmallow üzerinde çalışan Huawei EMUI 4.1 kullanıcı arayüzüne sahip olan modelin resmi tanıtım tarihi konusunda bir bilgi ise henüz mevcut değil.
 
skylinegti

skylinegti

Üye
Türkiye fiyatı en az 1200 tl olur tabi gelirse...
 


Üst Alt