Huawei P9 akıllı telefon çift arka kamera ile gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei P9 akıllı telefon çift arka kamera ile gelebilir
Huawei’nin gelecek sene sunacağı yeni amiral gemisi Huawei P9 çift arka kamera ile gelebilir.


Akıllı telefon pazarında son dönemde tüm donanım bileşenleri büyük bir hızla gelişirken, özellikle de kameraların çok daha detaylı, kaliteli ve yeni özelliklerle sunulduğunu görmekteyiz. Özellikle OiS (Opical Image Stabilization) üst segmentte tercih edilirken, ayrıca birçok akıllı telefonda, hem ön hem de arkada çift kameralar da yer almakta.



Özellikle HTC bazı One modellerinde çift arka kameraya yer verirken, geçtiğimiz gün LG tarafından duyurulan yeni amiral gemisi modeli LG V10 da çift ön kamera ile birlikte gelmişti. Çift kameralar çok daha güçlü odaklama ile daha mükemmel fotoğraflar çekilmesini sağlıyor.

Çin’in güçlü akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Huawei de yeni amiral gemisi modelinde çift kameraya yer verebilir. Twitter üzerinden gelen bir görselde yer alan ve akıllı telefona ait olduğu kaydedilen kamera kısmının Huawei’n,n yeni amiral gemisi modeli Huawei P9’a ait olduğu kaydedilmekte.

Baktığımızda yan yana iki kamera yer alırken, ayrıca kameraların da yanında dual LED flaş ve hemen onun altında da büyük ihtimalle Laser Autofocus Sensor yer almakta. Son dönemde bu özellik bir çok farklı akıllı telefon üreticisi tarafından cihazlarında kullanılmakta.

Ayrıca Huawei P9 hakkında görselden gelen bir başka bilgi de iki farklı versiyon olarak sunulabileceği şeklinde Görüldü kadarı ile LTE de Delux olarak iki versiyon gelebilir. Ancak henüz tasarıma dair bilgi ise bulunmamakta.

Gelecek sene, selefi Huawei P8 gibi yeni model de Nisan ayında gün yüzüne çıkabilir. Yonga seti ise iddialara göre HiSilicon Kirin 950 olacak.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...n-cift-arka-kamera-ile-gelebilir-h207500.html
 
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı


Üst Alt