Huawei P20 Lite satışları Türkiye'de başladı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Huawei P20 Lite satışları Türkiye'de başladı!


Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei tarafından dizayn edilen ve sektörün en şık cihazlarından birisi olarak tanımlayabileceğimiz P20 Lite modelinin satışlarına resmi olarak ülkemizde başlanıldığı duyuruldu. Çentikli ekran tasarımıyla birlikte tüketicilerin ilgisini üzerine çekmeyi başaracak olan cihaz oldukça şık bir tasarımla birlikte gelirken, arka yüzünde bulunan dikey çift kamerayla dikkatleri üzerine çekiyor.



Orta segment ile üst segment kullanıcıları için hazırlanan çentikli Huawei P20 Lite modeli, tasarım anlayışıyla birlikte bizlere Apple'ın amiral gemisi iPhone X'i andırıyor. Cihazın arka yüzündeki dikey çift kameradan birisi 16 MP ve bir diğeri ise 2 MP çözünürlüğündeyken, ön yüzünde ise özçekim için 16 MP çözünürlüğündeki bir kamera yer alıyor.



Cihazın arka yüzündeki çift kamerası portre modunda fotoğraf çekimine imkan tanırken, arka yüzünde ise bir parmak izi okuyucusu yer alıyor. Kirin 659 işlemcisinde gücünü alan cihazda FM radyo desteği, NFC desteği ve yüksek hızlı şarj desteği bulunurken, parmak izi okuyucu sensörünün yanı sıra dilenirse yüz tanıma teknolojisini de bünyesinde barındırıyor.



Huawei P20 Lite modelinin tüm özelliklerine aşağıda yer alan cihaz sayfasından erişim sağlayabilirken, cihazın ülkemizdeki resmi satış fiyatının 2399 TL olduğunu belirtelim.
 
  • Beğen
Tepkiler: azattt ve Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
pahalı
 
  • Beğen
Tepkiler: azattt ve TheNightMare.


Üst Alt