Huawei Mate 9 Pro akıllı telefon parçalarına ayrıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate 9 Pro akıllı telefon parçalarına ayrıldı
Huawei, kısa bir süre önce önemli akıllı telefon modellerinin duyurularını gerçekleştirdi. Firmanın bu yeni modellerinden birisi Huawei Mate 9 adındaki 5.96" büyüklüğünde dokunmatik ekran sahip olan yeni phablet modeli olurken, ayrıca iki yanı kavisli ekran içeren ve 5.5" ekran ile sunulan Huawei Mate 9 Porsche Edition ve Huawei Mate 9 Pro da gün yüzün çıktı.



Huawei Mate 9 Porsche Edition oldukça pahalı bir model olurken, Huawei Mate 9 Pro ise bu cihazın daha düşük versiyonu olarak geldi.



Huawei Mate 9 Pro 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Bu ekran iki yanı kavisli AMOLED olarak geliyor. Cihaz gücünü ise firma tarafından geliştirilen sekiz çekirdekli işlemci ve ARM Mali-G71 grafik işlemcili HiSilicon Kirin 960 yonga setinden güç alıyor.



Akıllı telefonun sistem belleği 4GB ya da 6GB olarak dahili veri kapasitesi de 128GB ya da 256GB olarak iki farklı şekilde belirlenmiş. Google'ın Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun arkasında OiS destekli 20MP + 12MP olmak üzere çift kamera yer alıyor ve ön kamera da 8MP olarak geliyor.



4.000mAh batarya Huawei Mate 9 Pro akıllı telefonda yer alıyor ve cihazın Home tuşunda entegre olarak parmak izi tarayıcı da bulunuyor. Ayrıca metal kasa tasarımı içerdiğini de belirtelim.



Huawei Mate 9 Pro'nun donanım bileşenleri de gün yüzüne çıkartıldı. İç tasarımını haberimizin içerisinde yer alan görseller üzerinden yakından görebilirsiniz.


Huawei Mate 9 Pro akıllı telefon parçalarına ayrıldı
 


Üst Alt