Huawei Mate 10, Mate 9'la Birlikte Görüntülendi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Mate 10, Mate 9'la Birlikte Görüntülendi
Huawei'nin yeni amiral gemisi Mate 10, selefi Mate 9'la yanyana görüntülendi.



Çin merkezli akıllı telefon devi Huawei, yeni amiral gemisi Mate 10'un bir akıllı telefon olmadığını iddia ediyor ancak sızan görüntüler öyle söylemiyor. Geçtiğimiz günlerde sizlerle de paylaştığımız üzere, Huawei Mate 10'un neredeyse tüm detaylarını ortaya çıkaran sızıntının ardından, bugün de şirketin geçen yılki amiral gemisi Mate 9'la Mate 10'u yanyana gösteren bir görüntü sızdırıldı.



Bu görüntüdeki akıllı telefonların yeniden ölçeklendirilmiş olması muhtemel ancak bu görüntüye göre yorum yaparsak, Huawei Mate 10 Pro'nun Mate 9'a kıyasla biraz daha dar ve kısa olacağını söyleyebiliriz. Mate 10 Pro'nun arka tarafında en azından ana kamerasında f / 1.6 Leica lensli çift kamera ünitesi, cam arka yüzeye, Led flaş ve kamera ünitesinin alt tarafında parmak izi tarayıcıya sahip olduğu görülüyor.

Huawei Mate 10 Pro'nun gücünü alacağı şirket tarafından geliştirilen Kirin 970 yonga seti, özel bir Al sinirsel işleme ünitesine sahip olacak. 16 Ekim tarihindeki Huawei etkinliğinde Mate 10 Pro'nun yanında standart bir Mate 10'un yanı sıra Mate 10 Lite ve Mate 10 Porsche Editing versiyonunun da piyasaya sürülmesini bekliyoruz.
Huawei Mate 10, Mate 9'la Birlikte Görüntülendi
 


Üst Alt