Huawei Honor 7X İçin Yüz Tanıma ve AR Lens Özellikleri Bulunan Yeni Bir Güncelleme Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Huawei Honor 7X İçin Yüz Tanıma ve AR Lens Özellikleri Bulunan Yeni Bir Güncelleme Geldi
Huawei'nin geliştirdiği orta seviye özelliklere sahip Honor 7X modeli içerisinde yüz tanıma ve AR Lens özellikleri bulunan yeni bir güncelleme almaya başladı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bundan yaklaşık birkaç hafta önce Huawei, yüz kilidi özelliğini bir yazılım güncellemesi ile Honor 7X modeline getireceğini açıklamıştı. Fakat yapılan açıklamada güncellemenin tarihi belirtilmemişti. Şuanda ise Honor 7X için yüz tanıma özelliğinin yanı sıra AL Lens özelliği de yeni bir güncelleme ile cihazlara dağıtılmaya başladı.
Huawei Honor 7X Modeli İçin Yüz Tanıma Özelliği İlk Çeyrekte Geliyor

Beklenildiği gibi cihaza eklenen yüz tanıma özelliği sayesinde cihazınıza yüzünüzü tanıtarak parmak izine ihtiyaç duymadan yüzünüzü kullanarak akıllı telefonunuzun ekran kilidini açabileceksiniz. Honor 7X yüz tanıma özelliğini etkinleştirmek için Ayarlar> Güvenlik ve gizlilik> Yüz kilidi bölümüne giderek gerekli ayarlamaları yapabilirsiniz.

Yeni güncelleme ayrıca, kilit ekranınızda bildirim içeriğini gizleyen bir akıllı kilit ekranı bildirim özelliğini cihaza ekliyor. Eklenen bu yeni ayarı da Ayarlar> Güvenlik ve gizlilik> Yüz kilidi> Akıllı kilit ekranı bildirimleri menüsüne giderek aktif hale getirebilirsiniz. Güncellemeden sonra Honor 7X, kullanıcıların fotoğraflarının arka planını değiştirmeye ve arka plana efekt eklemesine imkan sağlayan yeni AR Lens özelliğine sahip olacak. Bu özelliği cihazınızın Kamera> Modlar> AR Lensi bölümünden bulabilirsiniz.

Yeni güncelleme ayrıca hava durumu uygulamasında bir takım iyileştirmeler ve Ocak ayı Android güvenlik yamasını da beraberinde getiriyor. Güncelleme şuanda OTA üzerinden B192 yapı numarasıyla birlikte dağıtılmaya başladı. Şu anda, model numarası AL10 olan Çin varyantı için güncelleme sunulmaktadır. Honor 7X farklı pazarlarda L21, L22 ve L24 numaralı model isimleriyle de satılmaktadır. Diğer pazarlar için bu yeni güncelleme çok yakında resmi olarak gelecektir. Eğer sizde Honor 7X kullanıyorsanız sistem güncellemelerini elle kendiniz mutlaka kontrol edin.

Huawei Honor 7X İçin Yüz Tanıma ve AR Lens Özellikleri Bulunan Yeni Bir Güncelleme Geldi
 

Ekli dosyalar



Üst Alt