Haber Huawei Honor 6 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi sunulmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Huawei Honor 6 için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi sunulmaya başlandı
Geç oldu ama güç olmadı galiba huawei için çünkü direkt 5.1.1 verdi :ehe


Huawei, arka arkaya akıllı telefon modelleri için Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi yayınlamaya devam ediyor.


Çin’in en büyük akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olan Huawei, son dönemde bir çok dikkat çekici akıllı telefon modeli sunarken, son olarak Eylül ayı başında IFA 2015’de Huawei Mate S adındaki yeni akıllı telefon modelinin duyurusu gelmişti.



Sadece yeni modeller sunmayan firma, ayrıca yazılım yönde de fark yaratmaya çalışırken, dün Huawei Mate 7 için Android 5.1.1 güncellemesi sunulmaya başlandığı haberi gelmişti. Benzer bir haber de Huawei Honor 6 için gelirken, firmanın bu cihaz için de Android 5.1.1 Lollipop güncellemesi sunmaya başladığı kaydedildi.

Huawei Honor 6, Android 5.1.1 Lollipop güncellemesinin ilk sunulduğu ülke ise Hindistan oldu. OTA üzerinden kolaylıkla yüklenebilen güncelleme ayrıca firmanın EMUI 3.1 arayüzünü de bu akıllı telefona getiriyor.

Ayrıca ROM firmanın resmi web sitesi ( ulaşabilirsiniz) üzerinden de indirilerek kurulabiliyor. 1.3GB dosya büyüklüğüne sahip olan bu yeni güncellemeyi kurabilmek için cihazda en az 3GB boş alana gereksinim duyulmakta.

Huawei Honor 6 akıllı telefon 5″ büyüklüğünde 1920×1080 piksel Full HD dokunmatik ekran içeriyor. 3GB sistem belleğine sahip olan akıllı telefon 16GB ya da 32GB dahili veri kapasitesi ile satın alınabiliyor ve bu kapasite ayrıca microSD kart desteği ile de arttırılabilir.

Akıllı telefonun yonga seti firmanın kendi geliştirdiği, sekiz çekirdekli 64-bit işlemcili Kirin 920 olurken, Huawei Honor 6’nın arka yüzünde 13MP kamera, ön yüzünde de 5MP kamera bulunmakta. Batarya kapasitesi ise 3.100mAh olarak yer alıyor…

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-guncellemesi-sunulmaya-baslandi-h207414.html
 


Polymath

Polymath

Üye
Huawei g7 içinde test sureci basladi. Testerlara yazilim verildi.. Yakında g7 içinde geliyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

fkaya559758

Üye
Bu telefonun tasarımı da çok güzelmiş. Güncelleme desteğinin olması da sevindirici haber.
 


Üst Alt