HTC'ye göre rakipler yeni ürünlerimizden çekiniyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
HTC'ye göre rakipler yeni ürünlerimizden çekiniyor!
[h=2]Tayvanlı üretici bu yıl sergileyeceği performansla, akılı telefon pazarında tekrar 3. sıraya yerleşmek istiyor.[/h]2010 ve 2011 yılında sergilemiş olduğu başarıyı geçen yıl gösteremeyen ve pazar payında sürekli kan kaybeden HTC, gelen haberlere bakılırsa eski günlerine dönme noktasında ışık veriyor. Japonya, Rusya, ABD ve bazı uzak doğulu ülkelerde satışa sunulan J Butterfly modeli beklenenden daha fazla taleple karşılaşırken, Windows Phone cephesinde üretilen telefonlarda kayda değer satışlar gerçekleştiriyor.
Gelecek ay lansmanı yapılacak M7 ile ciddi oranda satış hedefleyen şirket cephesinde iddialı söylemler geliyor. Şirketin Kuzey Asya başkanı Jack Tong “Son dönemde tanıttığımız ve gelecek dönemde tanıtacağımız telefonlar özellikle Samsung cephesinde tedirginliğe sebep oluyor. Rakiplerimizin ürünlerini takip ediyoruz ve bu yolda strateji planlıyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Planlamasını üt seviye telefonlara ağırlık vermekten yana kullanan Tayvanlı üretici gelecek ay tanıtmayı planladığı M7 kod isimli telefon için 5 milyon civarında tedarik sağladığı bildiriliyor. Bu modelin oluşturacağı etki ile pazarda kalıcı ve etkili ürünler sunmayı planlayan şirket, böylece Samsung ve Apple ile rekabet edecek ortamı oluşturmak istiyor.
 


Samet.25

en azimli htc bakarsan etliğe sütlüğe karısmıyo apple ile samsung birbirini yerken Htc yükselmeye calısıyo .d
 

erolustun

Üye
Malzeme kalitesi ve kasa konusunda Nokia ile rekabet edebilecek tek telefon ureticisi bence. Telefonlari da gayet iyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt