HTC'nin Üç Yeni Telefonu Sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC'nin Üç Yeni Telefonu Sızdırıldı
HTC'nin önümüzdeki aylarda akıllı telefon pazarına sunmaya hazırlandığı yeni akıllı telefonları kod adları ile internete sızdırıldı. İşte HTC'nin Üç yeni telefonuna ait kod adları.




Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC, önümüzdeki üç ay boyunca üç yeni akıllı telefonu pazara sunmaya hazırlanıyor. Bu üçlünün, HTC One X10 adlı cihazın yeni bir orta seviye modeli, HTC 11 olarak adlandırılacak olan yeni bir amiral gemisi ve HTC U Ultra olarak adlandırılan ve söylentilere göre 6 inçlik bir ekrana sahip cihazdan oluşması bekleniyor. Bu cihazlardan birinin de 12 Ocak'ta düzenlenecek olan etkinlikte gün yüzüne çıkacağını tahmin ediyoruz.

http://www.maxicep.com/htc-ocean-note-6-inc-htc-u-ultra-phablet-olarak-gelebilir
Evan Blass'ın paylaştığı bir tweette ise HTC One X10'un 2017 yılı ilk çeyreğinde, HTC One 11 amiral gemisinin ise yılın ilk çeyreği sonunda gün uğruna çıkacağı iddia edilmişti.

HTC hakkında yaptığı sızıntı haberleriyle tanınan rom geliştiricisi LlabTroofer tarafından paylaşılan bir tweette ise HTC One X10'un kod adı HTC Alpine, HTC One 11 ise HTC E66 kod adına sahip. Geçtiğimiz günlerde sizlerle de paylaştığımız üzere HTC U Ultra ise HTC Ocean Note kod adı ile geliştiriliyor.

HTC U Ultra, 6 inç dev bir ekranla birlikte USB Type-C bağlantı noktasına da sahip olacak. 3.5mm kulaklık soketinin yer almayacağı HTC'nin phablet akıllı telefonu Siyah, Mavi ve Beyaz renk seçeneklerine sahip olacak. HTC One X10 modelinin 5.5 inç ekrana sahip olduğu söyleniyor. Cihaz ayrıca, 1.9GHz octa-core çekirdekli işlemci ve Mali T860 GPU'ya sahip MediaTek MT6755 yonga setinden güç alacak. Arka kamerası 16.3MP olan One X10'un ön kamerası ise 7.9MP. HTC 11 için 2017 amiral gemisi tipi özellikler bekleniyor. Bu, 1440 x 2560 çözünürlüklü 5,5 inç bir ekran anlamına geliyor. Yeni çıkan Snapdragon 835 yonga seti telefona güç sağlayacaktır.

Bu üç telefon HTC'nin pazardaki durumuna etki edebilir mi bilmiyoruz. Ancak şirketin geçen yıl HTC 10 amiral gemisi ile çok önemli bir başarı elde edemediği de ortada.

Yakında Çıkacak Olan Yeni HTC Telefonların Kod Adları Sızdırıldı
 


Üst Alt