HTC'nin Orta Seviye Yeni Telefonu Geekbench'te Göründü

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
HTC'nin Orta Seviye Yeni Telefonu Geekbench'te Göründü
HTC'nin orta seviyedeki yeni akıllı telefonu, Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti ve Android 8.0 Oreo işletim sistemi ile Geekbench üzerinde ortaya çıktı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Geekbench'in veri tabanında 2Q5W1 model numarasına sahip yeni bir HTC akıllı telefon ortaya çıktı. Bununla birlikte, bu yeni cihaz kesinlikle bir amiral gemisi cihaz değil. Geekbench'te listelenen teknik özelliklerine göre, test edilen cihaz 3GB RAM'e sahip ve Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti ile çalışıyor.

HTC U11'in halihazırda HTC U11 +, U11 Life ve U11 EYEs olmak üzere üç farklı versiyonu daha piyasaya sunulmuş durumda. Bu yüzden, Geekbench'te ortaya çıkan bu yeni cihazın, gerçekte hangi ismi taşıyacağına dair bir kaç olasılık bulunuyor.

Birinci olasılık, U11 Life'dan bile ucuz olan ve muhtemelen bir çeşit "Lite" sürüm olan başka bir U11 versiyonu olacak. U11 Life'da Snapdragon 630 yonga seti, su geçirmezlik özelliği ve HTC'nin USonic gürültü önleyici kulakiçi kulaklık deneyimi sunuluyor. U11'in daha da ucuz bir versiyonu olacak cihazda muhtemelen su geçirmezlik, Edge Sense ve belki de USonic kulaklık deneyimi özellikleri sunulmayacak.

Öte yandan, HTC Snapdragon 617 yonga seti ile çalışan HTC One A9'a bir halef çıkarıyor olabilir ve bu cihaz iPhone 6'yı taklit eden metal bir yekpare gövde tasarımına sahip olabilir. Bazı kullanıcılar, sert metalden üretilmiş alüminyum gövdeli daha sağlam cihazlar yerine sıvı cam tasarımına geçilmesini güvenilir buluyordu. Tayvan merkezli şirket bu nedenle yeni orta seviye cihazı ile küçük bir eskiye dönüş sinyali de veriyor olabilir.

Bu noktada, HTC'nin ileriye dönük planlarına dair bir çok tahmin bulunuyor. HTC, MWC 2018'de yeni amiral gemisi HTC U12'yi duyurmayacak, bu nedenle yeni bir orta seviye akıllı telefon duyurmayı planlıyor olabilir.
 

Ekli dosyalar



Üst Alt