HTCnin Gerçek Yol Arkadaşı TyTN II Türkiyede!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
HTCnin Gerçek Yol Arkadaşı TyTN II Türkiyede!
Yeni eğilen dokunmatik ekranı ve yüksek hızda HSDPA bağlantı seçeneği ile TyTN II teknoloji tutkunlarının vazgeçilmez yol arkadaşı olacak.
Windows Mobile tabanlı akıllı cihazlar alanında dünya lideri HTC, yeni akıllı telefonu HTC TyTN II’yi Türkiye’de satışa sundu. Özellikle iş kullanıcılarının yüksek hızda veri ve multimedia içerik ve uygulamalarından kolaylıkla yararlanmalarına olanak tanımak için özel olarak tasarlanan HTC TyTN II, global yüksek hızda HSDPA bağlantı, kişisel navigasyon için dahili GPS anteni ve yenilikçi ayarlanabilir ekran açısı ile benzersiz bir mobil arkadaş.
Windows Mobile® 6 işletim sistemi üzerinde çalışan HTC TyTN II eşsiz tasarımı ile dikkat çekiyor. 2.8 inç renkli ekranı, QWERTY klavyeyi ortaya çıkaracak şekilde geriye doğru ve daha rahat okumanıza, e-postalarınızı daha rahat oluşturmanıza, uygulamaları daha rahat kullanmanıza ve daha rahat oyun oynayıp video izlemenize olanak tanıyacak şekilde yukarı doğru kayıyor. TyTN II’de QWERTY klavye Türkçe karakter desteği ile birlikte geliyor.
Cihaz üç-bant UMTS ve dört-bant EDGE teknolojileri ile gittiğiniz her ülkede sürekli bağlı kalmalarına imkan veriyor. Yüksek hızda internette gezinmenizi, doküman alışverişinde bulunmanızı sağlamak üzere cihaz 3.5G yüksek hızda internet – 3G’den 9 kat hızlı HSDPA ve Wi-Fi 802.11b/g teknolojilerini destekliyor.
HTC’nin yeni ana menü ekranı HTC Home™, dört günlük hava tahminlerine, fotoğraf, mesaj, e-posta ve kişilere ve takvime tek dokunuşla erişmenizi sağlıyor. Cihaz Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile, kişiler, push e-mail, notlar, görevler, PDF görüntüleyici gibi birçok özelliğin yanı sıra kartvizit tarayıcı ve dahili GPS özelliğini desteklemek üzere TomTom Navigator 6 gibi ek uygulamaları da içeriyor. TyTN II 3 mega-piksel autofocus kamerası ile de PDA dünyasında rakipleri arasında öne çıkıyor.
TyTN II, Türkiye’de KVK’nın distribütörlüğünde ve Turkcell ve HTC ortak markasıyla Turkcell Shop’larda ve KVK Shop’larda 890 dolar + KDV’den satışa sunuluyor.
HTC Orta Doğu, Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu Genel Müdürü Kevin Chen, TyTN II’nin daha önce sadece bilgisayar dünyası için geçerli olan özellikleri ve yüksek hızda bağlantıyı ceplere taşıyan benzersiz bir mobil cihaz olduğunu söyledi. Chen, TyTN II’nin sunduğu gerçek yüksek hızda mobil erişim ve diğer güçlü özellikleri ile hem mobil profesyoneller, hem de gelişmiş teknolojilerden hoşlanan mobil cihaz kullanıcıları için ideal seçim olduğunu kaydetti.
Ayrıntılı bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.
HTC TyTN II’nin Özellikleri:
Ayarlanabilir ekran açısı ve kızaklı açılabilir QWERTY klavye
2.8 inç 240x320 QVGA dokunmatik ekran
2.8 inç 240 x 320 QVGA dokunmatik ekran
Her ülkede bağlantı kurabilme
Üç-bant UMTS ve dört-bant GSM/GPRS/EDGE
3.5G yüksek hızda internet
3G’den 9 kat daha hızlı
Dünya çapında yüksek hızda mobil bağlantı
Live HTC Home™ ekranı
Windows Mobile 6 Professional ve Direct Push E-mail
Dahili GPS anteni, TomTom Navigator 6 Taster Edition
Kartvizit tarayıcı
3 mega-piksel autofocus kamera
Kablosuz LAN – WiFi 802.11b/g
Bluetooth 2.0
256MB ROM ve 128MB RAM
Dokunarak ya da navigasyon simidi ile kolay kaydırma
microSD™ kart yuvası
Boyutlar: 112mm x 59mm x 19mm
Ağırlık: Pille birlikte 190gr.
Pil: 1,350 mAh şarj edilebilir Li-polymer pil
UMTS için 350 saate, GSM için 365 saate kadar bekleme süresi
UMTS için 264 dakikaya, GSM için 420 dakikaya kadar konuşma süresi
120 dakikaya kadar görüntülü konuşma
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt