Haber HTC'nin Android N güncellemesi alacak cihazlar belli oldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC'nin Android N güncellemesi alacak cihazlar belli oldu
HTC'nin önemli bazı modelleri için Android N güncelleme duyuruldu.



Android adındaki mobil işletim sistemi açık kaynak kodlu yapısı ve Google gibi bir teknoloji devinin desteği ile hem akıllı telefon hem de tablet pazarında yükselmiş ve en çok kullanılan mobil işletim sistemi olmuştu. Bir çok ülkede pazar payını arttırmaya da devam ediyor.



Google her sene alfabetik sıra ile gelen Android sürümü sunarken, geçtiğimiz sene Android 6.0 Marshmallow'u sunmuştu. Bu sene de yine sonbaharda firmanın Android N olarak yeni sürümü yayınlaması bekleniyor.

Henüz adının ve numarasının ne olacağına dair bilgi bulunmazken, dün düzenlenmeye başlanan Google I/O 2016, Geliştirici Konferansı'nda resmi olarak duyuruldu.

Androd işletim sistemini cihazlarında kullanan akıllı telefon üreticileri de Android N'in sunulmasının ardından hem bu işletim sistemini kullanan yeni modeller sunmaya başlayacaklar, hem de daha önce sundukları önemli akıllı telefon modelleri için de güncelleme olarak gelecek.

Tayvan'ın büyük akıllı telefon üreticikerinden olan HTC de Android'i kullanan önemli isimlerden ve firmanın Twitter hesabı üzerinden gelen duyuruya göre Android N güncellemesine ilk olarak kavuşacak olan akılı telefonlar belli oldu.

Buna göre ilk olarak güncelleme alacak cihazların başında HTC 10 geliyor. Kısa süre önce pazara sunan bu cihaz firmanın 2016 için en önemli modeli olmakta. Ayrıca firmanın geçtiğimiz sene sunduğu önceki amiral gemisi HTC One M9 ve ayrıca yine geçtiğimiz sene gelen orta seviye akıllı HTC One A9 da güncelleme alacak cihazlardan.

HTC'nin Android N güncellemesi alacak cihazlar belli oldu
 


byAndroid

byAndroid

Üye
A9 severim.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
man20

man20

Üye
bu 3'ü zaten banko. Alacağı belliydi zaten.
 
  • Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
furyzer0

furyzer0

Üye
Bu üçü dışında hiçbiri almıyor mu?

Sent from mTalk using lumia950
 


Üst Alt