htc wildfire inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
htc wildfire inceleme

Aydınlatın yaşam Wildfire ile. apps ile Android, high-end görünüyor ve gelişmiş sosyal ağ fonksiyonları, çevresinde en sıcak biri akıllı. Less

Tümleşik fonksiyonlar sadece yarısı Wildfire çok aranan gibi Android kılan cep of-sonra. Diğer yarısı büyük apps katıksız aralığı mevcuttur. Bir Wildfire ve büyük başlıklar onbinlerce gelen Android Market indirmek seçebileceksiniz olacağım - kullanışlı iş ve seyahat araçları büyük oyunlar kadar her şeyi alarak.

almak için size ayrıca Google apps önceden yüklenmiş, YouTube da dahil olmak üzere alırsınız, tüm iyi klipleri ve videoları getirmeye başlayınca hemen cep telefonunuza. Ve onboard media player burada da müzik ile çok eğlendirecek etmek.

Wildfire ayrıca otofokus, bir beş megapiksel kamera evler LED flaş ve gülümseme tanıma teknolojisi. Bu büyük Hareketsiz görüntüler için ise Ve, tıpkı çok video yakalamada usta's.

Wildfire diğer özellikleri Android, bir geniş 3,1 inç dokunmatik ekran, Facebook, Flickr ve Twitter entegrasyonu, bir Qualcomm 528Ghz işlemcinin son 2,1 sürümü, A-GPS desteği ve dijital rota-in bulmak için pusula çoklu görev kolaylaştırmak için de yabancı yerel.​

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Teşekkürler. Htc nin cihazlarını ben genellikle başarılı bulurum bu da gayet başarılıymış. :oke:

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
bende

atakax

atakax

Üye
htc android kullanarak çok akıllık yaptı öncedende severdim ama daha çok iş adamlarına yönelikti androidle biraz daha halka indi tek aklımda kalan nokta 528 mhz işlemci var diğer androidlere göre düşük bir işlemci 1ghz nerde 528 mhz nerde hoşuma giderse 2. telefonum olarak düşünüyorum açıkçası..

Master of Jedi

Master of Jedi

Üye
Arkadaşım, tamam incelemişsin ama anlayamadığım şey Google Çevirici ile mi çevirdin? Ne kadar kötü bir Türkçe kullanmışsın. İnsanlar bilgi almak için okuyor bunları dilimize dikkat edelim.

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
biraz acemi oldu biliorum :(

mtk02

mtk02

Üye
yinede paylaşım için teşekür

Noks

Noks

Üye
samsung wavenin eline su dökemez..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt