TranceBabe35
Üye
HTC Sense İçin Facebook
Arkadaşlar bildiğiniz gibi one x e jelly bean güncellemesi geldikten sonra galeriden bir fotoğrafı eskisi gibi htc sense facebook olarak paylaşamıyoruz.Bunun üzerine htc ile birkaç görüşme yaptım.Müşteri hizmetlerinden bir arkadaş forum sitesinin adını isteyerek yakın zamanda bir konu açacağını söyledi.Bu açtığı konuda bizim mağdur olduğumuz bu durumun çözümü için bir program yada benzer bişey paylaşacağını söyledi.Ben arayıp görüştüğümde ortalama kaç kişi olduğumuzu ve bu kadar kişinin aynı durumdan sıkıntı yaşadığını söyledim.Yani hepinizin adına konuştum.Umarım çözüm yolu bulunacaktır.Hatta sizlerden isteğim telefon yoluyla aynı sorunu müşteri temsilcilerine bildirirseniz not alıyorlar ve yeni kücük bir güncelleme için Taiwan'a mail atıyorlar.Kendileride aynı şeyi söyledi (talep çok olursa daha iyi olur diye).Yani jelly bean almayan cihazlarda htc sense aracılığı ile paylaşım yapılıyorken neden one x ile yapılamıyor.Problem budur.Umarım one x kullanıcısı dostlarım sizlerde görüşme yapıp talep oranını artırırsınız.