___kaptan___
Üye
HTC Önerilerinize ihtiyacım var ?
selamın aleyküm kardeşler, hali hazırda 5 yıldır aralıksız Nokia kullanıcısıyım, ve artık Yeşil Robot'un yani Android'in tadına bakmak istiyorum..
Şöyle ki; Yeni çıkan oyun ios'ta var android'de var bize yine yok demekten bıktım
O yüzden, artık android bi cihaz düşünüyorum..
Peki cihazı ne için kullanacaksın diyen kardeşler için söylüyorum;
1- 7x24 internetten çıkmam aylık standart 4GB bitiririm.
2- Oyun konusu ki olmazsa olmazlarımdandır, oyun konusunda grafik olayı iyi olmalı,
3- Mesaj çok ama çok yazarım internetten dolayı mesajı çok yazarım,
4- Hafıza seçeneği alabildiğinde geniş olmalı ki telefonu çok zorlayan bir yapım vardır..
5- Kamerası 8 mp olsa iyi olur, ön kamera olmalı
İşte böyle, HTC Sensation'u şöyle 5 dk bi genel baktım güzel bi cihaz kullanan arkadaşlar önerir mi acaba?
HTC Sensation XE & HTC Sensation XL
HTC'nin bu 3 cihazı arasında yukarıda belirttiğim kullanım amaçlarıma uygun hangisini önerirsiniz? Şimdiden yorum ve önerileriniz için teşekkürler....
Şöyle ki; Yeni çıkan oyun ios'ta var android'de var bize yine yok demekten bıktım

O yüzden, artık android bi cihaz düşünüyorum..
Peki cihazı ne için kullanacaksın diyen kardeşler için söylüyorum;
1- 7x24 internetten çıkmam aylık standart 4GB bitiririm.
2- Oyun konusu ki olmazsa olmazlarımdandır, oyun konusunda grafik olayı iyi olmalı,
3- Mesaj çok ama çok yazarım internetten dolayı mesajı çok yazarım,
4- Hafıza seçeneği alabildiğinde geniş olmalı ki telefonu çok zorlayan bir yapım vardır..
5- Kamerası 8 mp olsa iyi olur, ön kamera olmalı
İşte böyle, HTC Sensation'u şöyle 5 dk bi genel baktım güzel bi cihaz kullanan arkadaşlar önerir mi acaba?
HTC Sensation XE & HTC Sensation XL
HTC'nin bu 3 cihazı arasında yukarıda belirttiğim kullanım amaçlarıma uygun hangisini önerirsiniz? Şimdiden yorum ve önerileriniz için teşekkürler....

o yüzden 2.El alcam Kayserideyim galiba SII alcam gibi gözüküyo ama bilemiyorum yani oyun-internet-müzik-kullanım olarak ve ekran büyüklüğü falan iyi olmalı ekran 4'' inçten büyük bi cihaz düşünüyorum söylediğim özelliklere göre HTC One S ve Samsung Galaxy SII önerdiler bu ikisi arasında kaldım ?
maddi sıkıntın varsa s2 alacaksın gayet sağlam bir cihaz.