HTC one x-Samsung galaxy s3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacker_236

Üye
    Konu Sahibi
HTC one x-Samsung galaxy s3
arkadaşlar ben samsung s2 ve nokia700 kullanıyorum telefonumu değiştireceğim ama samsung s3 ile HTC one x arasında kaldım sizce hangi modeli neden almalıyım.Benim telefonda aradığım ilk özelliklerden bi kaçı şarj,performans ve diğer telefonlardan farklı olarak öne çıktığı özellikler şimdiden tşkler yardımcı olan arkadaşlarıma...

epts

epts

Üye
Ben one x tavsiye ederim senin için farklı bir deneyim olur . Şarj konusunda s3 kadar iyi olmadığı söyleniyor. Ben ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum.yanlız batarya değişimi sizin için önemli olabilir.one x te bu yok. Performans olarak bana göre yeterli.s3 kullanmadıgim için birşey demiyorum. Bana one x in tasarım ,şıklık ve sağlamligi yetiyor. Son olarak 3,5 aylık one x kullanıcısı olarak bana iki tane s3 verip kullanma zorunluğu verilirse kabul etmem.sen yinede iki telefonu kurcala. Sonra pişman olma. Hangisini alacaksanız da şimdiden hayırlı olsun.

cliolar

Üye
Ben one x tavsiye ederim senin için farklı bir deneyim olur . Şarj konusunda s3 kadar iyi olmadığı söyleniyor. Ben ciddi bir fark olduğunu düşünmüyorum.yanlız batarya değişimi sizin için önemli olabilir.one x te bu yok. Performans olarak bana göre yeterli.s3 kullanmadıgim için birşey demiyorum. Bana one x in tasarım ,şıklık ve sağlamligi yetiyor. Son olarak 3,5 aylık one x kullanıcısı olarak bana iki tane s3 verip kullanma zorunluğu verilirse kabul etmem.sen yinede iki telefonu kurcala. Sonra pişman olma. Hangisini alacaksanız da şimdiden hayırlı olsun.

Sarj konusunda ciddi fark yok mu?
One xden s3 e gectim kimse kusura bakmasin acik ara fark var.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bence one x :oke:

epts

epts

Üye
Sarj konusunda ciddi fark yok mu?
One xden s3 e gectim kimse kusura bakmasin acik ara fark var.

Hocam dediğim gibi ben s3 kullanmadım. Siz daha net karsilastirirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Benim sarjim pasif kullanımda yaklaşık 35 - 40 saat gidiyor.

- - - Eklendi - - -

S3 arasında 300 mah var.yaklasik 2-3 aat eder.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
şarzı biraz daha fazla gider s3 ün değiştirilebilir bataryası var ama ben one x kullanıyorum tasarım malzeme kalitesi falan ne biliyim gözümdeki en yüksek cihaz bu bence samimi olarak söylüyorum one x in abartılcak kadar değil bataryası :) ben one x tavsiye ediyorum her haliyle oyun uygulama vs vs hiç bi sıkıntı çekmezsin. ama s3 alsanda pişman olmazsın one x alsanda pişman olmazsın saygılar iyi forumlar:)

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Elektro market'de gezerken her iki cihazı kurcalamaya fırsat buldum, aralarında bariz fark yok, yalnız one x kullanan birisi geldi, keşke s 3 almış olsaydım vs vs dedi, demekki s 3 de farklı olan özellikler tespit etti kendi telefonunda olmayan,

hacker_236

Üye
    Konu Sahibi
tşkler arkadaşlar bilgi için s3 almaya karar verdim ve aldım :)

furkey

Üye

hocam kusura bakma ama çok önyargılısın...

- - - Eklendi - - -

Hocam dediğim gibi ben s3 kullanmadım. Siz daha net karsilastirirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Benim sarjim pasif kullanımda yaklaşık 35 - 40 saat gidiyor.

- - - Eklendi - - -

S3 arasında 300 mah var.yaklasik 2-3 aat eder.

Dediğin gibi oranlayacak olursak o 300 mah bize 6 saat olarak geri dönüyor ve gün içinde 6 saat günün hemen hemen yarısı eder. (uyku saatleri dışını kastettim.) Buna amoled-ips arasındaki güç tüketimi farkı, işlemci mimarisindeki farkı filan da ortaya koyarsak 6 saati bayağı aşan bir şarj farkı var...

- - - Eklendi - - -

tşkler arkadaşlar bilgi için s3 almaya karar verdim ve aldım :)

hayırlı olsun güle güle kullan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt