Htc One Türkiye Için Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi Geldi

Sponsorlu Bağlantılar

chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
Htc One Türkiye Için Android 4.3 Jelly Bean Güncellemesi Geldi
Türkiye kullanıcılarının merakla beklediği Android 4.3 güncellemesi OTA yolu ile HTC One kullanıcıları için yollanmaya başlandı.

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi HTC, bu yılın başlarında duyurusunu gerçekleştirdiği vesatışa sunduğu HTC One’ın uluslar arası modeli için geçtiğimiz ay Android 4.3 Jelly Beangüncellemesini sunmuştu.



Sunulan bu güncelleme sonrası ülkemizde bulunan HTC One kullanıcıları da meraklı bir bekleyiş içerisine girdi. Sonunda Türkiye’deki modeller içinde beklenen müjdeli haber geldi.Türkiye‘de bulunan HTC One kullanıcılarına bu günden itibaren IMEI numaralarına göre sıraylagönderilecek. IMEI numaralarına göre sıraylagönderileceğinden bazı kullanıcılara bu güncelleme geç gelebilir.



Gelen Android 4.3 Jellly Bean güncellemesi sonucu HTC One’da HTC Sense 5.0 sürümüSense 5.5‘e yükselirken, performans ve görüntü kalitesinde de artış olacak. Gelen güncelleme675.48MB boyutunda ve OTA yolu ile kullanıcılara dağıtılmaya başlandı. HTC One; OpenGL ES 3.0 desteği, Dalvik ve Java sayesinde daha performanslı bir yapıya kavuşacak. Android 4.3 Jeely Bean güncellemesi sonucu HTC One’ınekranındaki geçişler eskisine göre daha yumuşak ve daha hızlı olacak.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
S4 verdi
Htc one verdi .
Lg hadi sıra sende ...
 
chun02

chun02

Üye
    Konu Sahibi
Valla lg sözde guncelleme vereceğine dair açıklama yaptı,direk 4.4 alacakmıs herhalde
 


Üst Alt