HTC One Max fiyatı ne olacak

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HTC One Max fiyatı ne olacak
Tayvan kökenli HTC, üst seviye de çok fazla model ile 2013 senesinde yer almadı. Az ürün sunmayı tercih eden firmanın bu sene en çok ilgi gören cihazı ise HTC One oldu. Hem tasarımı, hem donanım hem de yeni yazılım özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken HTC One, ülkemizde de akıllı telefon meraklıları tarafından tercih ediliyor.


Son dönemde amiral gemisi akıllı telefon ya da tabletlerin benzer tasarımlı daha küçük versiyonlarını sunma modasına uyan HTC, amiral gemisinin küçük versiyonunu HTC One Mini adı ile duyurmuştu. Şimdi de HTC One‘ın phablet modelini sunmaya hazırlanıyor. Bu yeni model de HTC One Max olarak adlandırılacak.

HTC One Max‘a ait detaylar ve bir çok görsel gelmekte. Geçtiğimiz günlerde Apple tarafından iPhone 5S sunulmuştu. Bu akıllı telefonda yer alan bir özellik çok dikkat çekti. Bu yeni özellik, home butonu içerisine entegre edilmiş parmak izi sensörü oldu. HTC One Max‘da parmak izi sensörü ile gelecek. Ancak bu sensör iPhone 5S aksine arka yüzeyde konumlandırılmış.

HTC One Max diğer özellikler ise 5.9″ büyüklüğünde dokunmatik ekran,1.7Ghz saat hızında dört çekirdekli işlemci içeren yonga seti, 2GB sistem belleği, 16GB dahili veri kapasitesi, 3.300mAh batarya, 4MP Ultrapixelarka kamera, 2.1MP ön kamera, Android 4.3 Jelly Bean mobil işletim sistemi.

Akıllı telefon kullanıcılarının merak ettikleri şeylerin başında, HTC One Max’ın fiyatının ne olacağı var. Çin’den gelen bilgiye göre bu ülkede ki fiyatı800$ civarında olacak ve Ekim ayında pazara sunulacak.



HTC One Max fiyatı ne olacak
 


Üst Alt