Htc One Max Akıllı Telefon 15 Ekim’de Tanıtılabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc One Max Akıllı Telefon 15 Ekim’de Tanıtılabilir
Geçtiğimiz günlerde HTC, amiral gemisi modeli HTC One‘ın mavi versiyonu ile ortaya çıkmıştı. Daha önce One için kırmızı rengi ürün gamına ekleyen firma yeni renklerle daha fazla akıllı telefon kullanıcısı tarafından tercih edilmeyi amaçlıyor.



HTC One‘ın tasarımına oldukça güvenen HTC, daha önce One Miniadında ki versiyonunu sunmuştu. HTC One’a göre daha küçük boyutlarda, donanım olarak daha düşü özelliklere sahip olan model de oldukça ilgi görmekte. HTC şu anda HTC One‘ın phablet modeli olarak nitelendirilebilecek büyük ekranlı versiyonunu sunmaya hazırlanıyor.

Bir çok görseli ortaya çıkan HTC One Max‘ın tasarımı HTC One‘a benzer olurken, arka yüzünde yer alan parmak izi tarayıcı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Apple iPhone 5S modelini sunmuş ve bu yeni akıllı telefon parmak izi tarayıcısı ile gelmişti.

Gelen yeni bilgilere göre HTC One Max 17 Ekim tarihinde, firma tarafından düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyurulacak. Henüz HTC‘den etkinlik ile ilgili olarak bilgi gelmediğini de belirtelim.

HTC One Max‘ın beklenen teknik özellikleri ise 5.9″ büyüklüğünde1920×1080 piksel dokunmatik ekran, 2GB RAM, 16GB dahili veri kapasitesi, Ultrapixel kamera, Android 4.3 Jelly Bean mobil işletim sistemi olarak sayılabilir.

HTC One Max akıllı telefon 15 Ekim’de tanıtılabilir
 

Samet.25

Bence bu güne kadar üretilmiş en canlı en karizmatik android telefon
 


Üst Alt