Htc Incredible S Root

Sponsorlu Bağlantılar

kraladam12

Üye
    Konu Sahibi
Htc Incredible S Root
Arkadaşlar Başlıkta Belirttiğim Gibi Telefonuma Root Atmak İstiyorum Ama Bi Türlü Bulamadım Yardımcı Olursanız Ne Mutlu Bana.
 
4un6si

4un6si

Üye
Incredible S' e root işlemi yapmak i öncelikle telefonu S-ON modtan S-OFF moda geçirmemiz gerekiyor.

Incredible S S-OFF yapmak

- Bilgisayarınızda HTC sync programı yüklü ise silin.

- HTC' nin Windows driverını indirin ve bilgisayarınıza kurun.

- Ayarlar > Güç > Hızlı Önyükleme seçeneğini iptal edin.

- Telefonunuzu kapatıp açın.

- Telefonunuzda Ayarlar>Geliştirme>Hata ayıklama moduna gelin ve tick koyarak aktifleştirin.

- rev utionary sitesine girin. Downloads altından download for windows seçeneğine tıklayın, o anda site size revolutionary programını indirtecektir, indirin ve asla siteyi kapatmayın.

- Telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın. Telefonunuzun sadece şarj modunda ğunu kontrol etmeyin unutmayın.

- Az önce indirmiş olduğunu revolutionary zip dosyasının içindekileri masaüstüne çıkartın ve revolutionary.exe dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın. Programı telefonunuzda birkaç işlem yapıp size HTXXETDXXXXX benzeri bir ****** vericektir. Bu ****** numarasını az önce girmiş olduğunuz ve kapatmadığınız adresine girip, sayf n ortasındaki Beta application isimli mavi kutuda ****** number satırına yazıyoruz(Eğer az önce siteyi kapadıysanız, Downloads for windows yazınca mavi kutu açılacaktır).

- Mavi kutudaki Your device seçeneğini HTC Incredible S seçiyoruz. HBOOT version daki seçeneklerden kendi telefonumuzun HBOOT versionunu seçicez. Bu öğrenmek için bilgisayarınızdaki siyah pencerede(revolutionary programı) Found your device: HTC Incredible S yazısından sonra parantez içindeki sayıdır. Örnek olarak: 1.13.0000 gibi. ****** number satırına programın vermiş olduğu ****** numarasını yazdığımızı kontrol ediyoruz ve generate key butonuna basıyoruz. Site size bir key verecektir. Bu keyi revolutionary programına giriyoruz, girerken büyük küçük harflerin yazımına dikkat ediyoruz ve enter a basıyoruz.

- Artık revolutionary programı S-OFF işlemini yapmaya başlıyor. Bu arada telefonunuz birkaç kez yeniden başlayacaktır. İşlem bittiğinde siyah pencerede SUCCESS yazar ve herhangi bir tuşa basmanızı ister. Bilgisayarınızın klavyesinden herhangi bir tuşa basın ve eğer telefonunuzun ekranı HBOOT menüsünde ise ses kısma tuşu ile reboot seçeneğinin üstüne gelip açıp kapama tuşuna basın. Eğer işlem uzun sürerse 15 dakika bekleyin. Hala bir sonuç alınamadıysa telefonu kapatıp açın ve işlemleri tekrar uygulayın. Bazı telefonlarda 2.denemelerde işlem başarıyla sonuçlanabiliyor.

Bu işlemlerin son kısımlarında telefonunuz otomatik olarak hboot' a girip ClockWork Recovery Yükler. Eğerki telefonunuza ClockWork Recovery yüklenmediyse


Incredible S Root yapmak



Artık cihazınız S-OFF oldu ve ClockworkMOD Custom Recovery'sini kullanıyor. Root işlemlerini yerine getirmek için aşağıdaki adımları takip edin;

1. cihazınızı rootlayacak dosyayı indirin.

2. Cihazınızı USB ile bilgisayara bağlayın. Üstteki uyarılar barına gelen USB Storage uyarısını seçip aktif hale getirerek cihazınızı bilgisayara depolama birimi olarak tanıtın.

3. İndirdiğiniz dosyayı herhangi bir dizine kopyalayın. Cihazınızı USB'den çekip kapatın.

4. Ses Kısma ve Güç butonlarına basılı tutarak Bootloader'da başlatın. Ses Butonlarını kullanarak RECOVERY seçeneğine gelip Güç butonuyla seçin.

5. Cihazınız Recovery modunda başlayana kadar bekleyin. Menüden install zip from sdcard seçeneğini seçin.

6. Gelen menüden choose zip from sdcard seçeneğini seçin. İndirdiğiniz root dosyasını kopyaladığınız dizine gidip seçin. Yüklenene kadar bekleyin.

7. Recovery ana menüsüne dönün. İlk seçenek olan reboot system now uygulayın.

8. Telefonunuz açıldığında Menüdeki uygulamalar arasında SuperUser'ı da görüyorsanız cihazınız artık hem S-OFF hem de ROOT'ludur.

benim kurduğum romun özellikleri ve indirme linkleri mevcut. isterseniz o forumda [ROM] 'la başlayan topiklerden beğendiğinizi indiripde kurabilirsiniz tabi. indirdiğiniz romu hafıza kartınızın ana dizinine atın. Telefonunuzu kapatın, ardından ses kısma ve telefonu güç tuşlarına aynı anda basılı tutularak hboot menüsüne girin, ardından ses kısma tuşuna basarak recovery seçeneğinin üstüne gelin ve telefonu güç tuşuna basarak seçin. - "install zip from sdcard" seçeneğini seçin(seçme işlemini anlatmıyorum, ses kısma yükseltme ve güç tuşları ile oluyor biliyorsunuz).

- "Choose zip from sdcard" seçiyoruz ve ardından yükleyeceğimiz ROM u seçiyoruz. Ardından "Yes - install burada attığınız romun adı yazar.zip" i onaylayıp kuruyoruz. Kurma işlemi bitince geri geliyoruz ve telefonu tekrar açıyoruz. İlk açılış uzun sürecektir, herşey normal endişelenmeyin.
Alıntı
 


Üst Alt