Htc Desire 500′ün Batarya Performansı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc Desire 500′ün Batarya Performansı
Akıllı telefon segmentinin son yıllarda çıkış yapan isimlerinden biri olan HTC, Desire adını verdiği akıllı telefon serisi ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. HTC Desire 500 adı ile piyasaya sunulmuş olan cihazın gördüğü ilgiden oldukça memnun olan Tayvan‘lı üretici, cihaza ilişkin detaylar ile gündem olmaya devam ediyor.



Geçtiğimiz Temmuz ayında resmi duyurusu gerçekleştirilen cihaz, 4.3″ büyüklüğünde ve 800×480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Gücünü 1.2Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 200 çip setten alan HTC Desire 500, 4GB dahili veri depolama alanına sahip.

1GB sistem belleği içeren model, BSI sensör içeren 8MP arka kameraya ve yine BSI özelliğine sahip 1.6MP ön kamera barındırmakta. HTC Sense 5.0 arayüzüne sahip olan akıllı cihaz, Beats Audio desteği ve 1800mAhbatarya içeriyor. Cihazın batarya performansını detaylandıracak olursak;

Cihazın arka kapağının arka kısmında yer alan 1800mAh batarya, 11 saat 31 dakika konuşma süresini müşterilerine sunmakla birlikte, 6 saat 31 dakika süreli internet gezintisi yapabilme olanağı da sahip. Snapdragon 200 yonga setinden aldığı yüksek performans ile cihaz, 8 saate yakın bir sürede ise video oynatabilme gücüne sahip.

Yapılan testler sonucunda HTC Desire 500‘ün 47 saatlik bekleme süresi ile gayet iyi bir performans sergilediği ölçülmüş durumda. Cihazın detaylı batarya özellikleri düşünüldüğünde , cihaz sahibinin bir gün süre ile rahatça konuşma yapabilme, internet erişimi ve video oynatabilme gibi tüm fonksiyonları 1800mAh batarya ile rahatlıkla kullanabileceği söylenebilir.

HTC Desire 500′ün batarya performansı
 


Üst Alt