HTC, Butterfly 3 ve yükseltilmiş One M9+ modelini yakında duyurabilir

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
HTC, Butterfly 3 ve yükseltilmiş One M9+ modelini yakında duyurabilir
HTC, 29 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinlikle iki önemli akıllı telefon modelini resmi olarak duyurabilir.


HTC, bu sene üst seviyede bir çok One modeli sunarken, ayrıca Desire çatısı altında da farklı pazarlarda orta seviye modellerle karşımıza geldi. Bir süredir firmanın HTC One A9 adındaki yeni bir modeline dair bilgiler gelirken, ayrıca bu cihazın Kasım ayında satışa sunulacağı kaydedilmekte.



Büyük bir merakla bu yeni cihaz beklenirken, çoğu kaynak tarafından üst düzey donanım özellikleri ile HTC One A9’un sunulacağı kaydedilse de, bir süre önce Twitter üzerinden @evleaks, bu yeni akıllı telefonun orta seviye bileşenlerle sunulacağına dair bilgiler gelmişti.

Diğer taraftan HTC cihazlar için ROM geliştiren ünlü isimlerden bir tanesi olan LlabTooFeR, firma hakkında bazı yeni bilgileri Twitter üzerinde paylaştı. LlabTooFeR’dan gelen bilgiye göre HTC iki yeni akıllı telefon modelini 29 Eylül tarihinde resmi olarak duyuracak.

Bu yeni akıllı telefon modellerinden bir tanesi HTC Butterfly 3 adı ile gelirken, diğeri de HTC One M9+ adındaki daha önce sunulan akıllı telefonun yükseltilmiş versiyonu olacak. Buttrfly 3’ün Çin pazarı için özel olarak geleceği kaydedilirken, yeni HTC One M9+ ise uluslararası pazarda satışa çıkacak.

Henüz bu yeni modellerin ne zaman satışa sunulacağı ve fiyat etiketlerinin ne olacağına dair bilgiler bulunmazken, duyuru tarihine kadar cihazların teknik özellikleri hakkında bilgilerin de gün yüzüne çıkması bekleniyor.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-m9-modelini-yakinda-duyurabilir-h206666.html
 


Üst Alt