Htc 16 Ekim’de Etkinlik Düzenleyecek, Htc One Max Gün Yüzüne Çıkıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Htc 16 Ekim’de Etkinlik Düzenleyecek, Htc One Max Gün Yüzüne Çıkıyor
Akıllı telefon pazarının dev ismi HTC, geçtiğimiz günlerde 2013 3. çeyrek raporlarını sunmuş, ilk kez olarak zarar açıklamıştı. 2013 içerisinde oldukça güvendiği yeni akıllısı HTC One‘ı sunan Tayvan kökenli firma, benzer tasarım da ancak küçük ve daha düşük özelliklerde bir başka akıllısı HTC One Mini ile karşımıza gelmişti.



HTC’nin bir süredir, One modelinin büyük ekranlı versiyonu HTC One Maxakıllısı hakkında bilgiler gelmekte. Ne zaman tanıtılacağı merak edilirken,HTC‘den yeni bir etkinlik haberi geldi. Akıllı telefon devi firma 16 Ekimtarihinde bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikte de yeni phablet modelinin resmi olarak duyurulması bekleniyor.

HTC‘nin etkinliği 16 Ekim tarihinde Hong Kong’da gerçekleştirilecek. Etkinlik davetiyelerini de yayınlayan, HTC‘nin bu etkinlik davetiyelerinin üzerinde yazan ise:

“One finger opens up a big view”
“You are invited to immerse in the sound with us”

Bu yazı da HTC’nin büyük ekranlı akıllı telefonunun tanıtılacağı iddiasını doğruluyor.

HTC One Max‘ın gelmesi beklenen teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefon 5.9″ büyüklüğünde ve 1920×1080 pikselçözünürlüğünde dokunmatik ekran ile birlikte gelecek. 1.7Ghz dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 600 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon 2GB sistem belleği ve 16GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Arka yüzünde 4MP Ultrapixel kamera taşıyacak olan akıllı telefon ayrıca3.300mAh batarya içerecek. Ortaya çıkan resimlerden de arka yüzünde parmak izi tarayıcısı yer alacağını söyleyebiliriz.

HTC 16 Ekim’de etkinlik düzenleyecek, HTC One Max gün yüzüne çıkıyor
 
0MG90

0MG90

Üye
çıksın bakalım merakla bekliyorum :)
 


Üst Alt