HTC 10’un satışa sunulacağı tarih 19 Nisan olacak

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
HTC 10’un satışa sunulacağı tarih 19 Nisan olacak
HTC’nin yeni amiral gemisi kısa süre içerisinde resmi olarak duyurulacak…



Akıllı telefon pazarında mücadele eden firmalar yeni sene ile birlikte yeni cihazlarını sunarken, özellikle de üst seviye donanım özellikleri içeren amiral gemisi modellerin duyuruları büyük merakla teknoloji tutkunları tarafından takip ediliyor.





Kısa süre içerisinde amiral gemisi sunacak olan firmalardan bir tanesi de HTC olacak. Tayvan kökenli firma, çok yakında yeni akıllı telefonunu duyuracak ve daha önce HTC One M10 adı ile geleceğine dair bilgiler gelen cihazın HTC 10 adı ile sunulacağı @evleaks (Evan Blass) tarafından belirtilmişti.

Evan Blass şimdi de yeni HTC 10 akıllı telefonun satışa sunulacağı tarih hakkında bilgiler verirken, cihazın 19 Nisan tarihinde satışa çıkacağını belirtti.

Cihaza bakacak olursak eğer, henüz kesin olmayan bilgilere göre, 5.15″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içerecek olan HTC 10, 4GB sistem belleği yanı sıra 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak.

Yonga seti ise yeni cihazda Qualcomm Snapdragon 820 olarak yer alacak. Bu yonga seti, dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeriyor. 12MP Ultrapixel arka kamera içerecek olan cihaz Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

USB Type-C desteği de içerecek olan akıllı telefonun Quick Charge 3.0 desteği de içereceği kaydediliyor.






HTC 10’un satışa sunulacağı tarih 19 Nisan olacak - MaxiCep
 


0MG90

0MG90

Üye
Yeni görseller

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: 0rqin4L ve BRKTNL
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Geç Kaldı Gibi Sanki Kalmasıda MAntıksız Halbuki Yeni İşlemcide Duyurulmadı Henüz desemki 820 İle Sürmeyecek Piyasaya Filan
 
TayfurBeyy

TayfurBeyy

Üye
bence htc bu cihazla kendisini biraz toparlar
 
0MG90

0MG90

Üye
HTC Vive iyi ön sipariş topladı, bu telefonda tutarsa eski günlerine döner
 
JustWatch34

JustWatch34

Üye
Bence HTC Markasının En şık modeli HTC One M8
 
serdar_gs

serdar_gs

Üye
arkası iphone önü samsung yakışmamış ayrıca hiç görmedim bilmiyorum ama bu ultrapixel merakı nedir nasıl birşeydir bilmiyorum üst düzey fotoğraf testlerinde hiç htc yok hep iphone samsung lg vs adı ultrapixel bide :D
 


Üst Alt