HP, büyük ekranlı Android akıllı telefonlarını bu ay sunabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
HP, büyük ekranlı Android akıllı telefonlarını bu ay sunabilir
HP akıllı telefon pazarına yeni phablet modelleri ile girmeye hazırlanıyor.

ABD kökenli donanım devlerinden olan HP, akıllı telefon ve tablet pazarında mücadele veriyordu. Kendi geliştirdiği WebOS işletim sistemini kullanan ve bu işletim sistemi üzerinde çalışan modeller sunan firma, daha sonra ani bir kararla, akıllı telefon ve tablet üretimini sonlandırmış, WebOS’u da tarihin tozlu sayfalarına göndermişti.



Bir süre akıllı telefon ve tablet sunmayan firma, yakın zamanda tablet modelleri ile karşımıza çıktı. Android üzerinde çalışan Slate 7 ile tablet pazarına dönüş yapan firma, bir çok yeni tabletini de geçtiğimiz günlerde satışa sundu. HP, tablet modellerinde Android çoğunlukta olmak üzere Windows da kullanıyor.

HP, bir başka segment olan akıllı telefon pazarına da dönüş yapmaya hazırlanıyor. Gelen bazı bilgilere göre 2013 bitmeden yani bir kaç gün içerisinde HP, yeni bazı akıllı telefon modellerini resmi olarak duyuracak. Bu yeni Android akıllı telefonların büyük ekran ile geleceği belirtilmekte.

HP’nin yeni modelleri 6″ ve 7″ seviyesinde olacak ve Filipinler, Hindistan ve Çin gibi gelişmekte olan ülkelerde raflarda ki yerini alacak. Bu yeni modellerin fiyat etiketlerinin de 200-250 dolar arasında olması bekleniyor.

HP, büyük ekranlı Android akıllı telefonlarını bu ay sunabilir
 


Üst Alt