Houllier'den 'evlenmeyin' çağrısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Houllier'den 'evlenmeyin' çağrısı
Birçok kişi, evli futbolcuların daha istikrarlı bir performans sergilediği görüşünde. Ancak Aston Villa Menajeri Gerard Houllier, onlardan biri değil. Fransız menajer, gece kulübü kültürü ve genç yaşta yapılan evliliklerin, futbolcuların gelişimlerini engellediği görüşünde.

İyi bir futbolcu olmanın temel şartının, işine yüzde 100 odaklanmaktan geçtiğini vurgulayan Houllier, “Gece kulüplerine fazlaca gitmeye başlarsanız asla hedeflediğiniz yere gelemezsiniz. Çünkü futbolcular, diğer insanların aksine 20 ile 30 yaşları arasında kariyerlerini sürdürüyor” dedi ve sözü evliliğe getirdi.

Özellikle Premier Lig'de, futbolcuların çok genç yaşta evlendiklerinin altını çizen Fransız menajer, “Kendiniz gibi çok genç biriyle evlenirseniz, başınız dertte demektir. Çünkü haftada 3 maç yapan bir futbolcunun evinden hiç dışarı çıkmaması gerekir. Ancak birçoğu, eşlerinin gece kulüplerine ya da restaurantlara gitme isteğini geri çeviremiyor. Futbolu seviyorsanız, 10 yıl sadece futbol için yaşamalısınız. Bu yüzden oyuncularıma, genç yaşta evlenmelerini tavsiye etmiyorum” diye konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

jojo_va
Cevap
3
Görüntüleme
424
Sarangni
Fenerbahçe-
Cevap
1
Görüntüleme
360
alaStar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
271
Haydar


Üst Alt