CryDaqqeR
Üye
Hoşgeldim,Hoşgeldim :)
Foruma üye olduğumda bir hoş geldim konusu açmadığımı hatırlayarak kendim için bir ilke imza atmak istiyorum
azıcık geç kalmışım sanırım 2008 den beri
1 senelik bir ygs-lys hazırlanma sürecim olduğundan Maxicep ailesinden uzak kaldım.tekrar burada olmaktan mutluyum.Her ne kadar o zamanlar burada ulunan arkadaşların bazılarını döndüğümde bulamasam da ,bu bir yıl içersinde bir çok arkadaşımız aktiflik sağlamış sürekli buralarda olan değişik arkadaşlar
görüyorum sitenin yeni haline de alışmaya çalışıyorum tabi her şeye rağmen
MAXİCEP yine MAİCEP evet bu bir türlü toparlayamadığım cümlelerden sonra sizinkileri alabiliriz
Lys ve ygs hakkında yorum istemerseniz memnun olurum
...Bu ortamı bizlere sağlayan arkadaşlara da teşekkürler 
azıcık geç kalmışım sanırım 2008 den beri1 senelik bir ygs-lys hazırlanma sürecim olduğundan Maxicep ailesinden uzak kaldım.tekrar burada olmaktan mutluyum.Her ne kadar o zamanlar burada ulunan arkadaşların bazılarını döndüğümde bulamasam da ,bu bir yıl içersinde bir çok arkadaşımız aktiflik sağlamış sürekli buralarda olan değişik arkadaşlar
görüyorum sitenin yeni haline de alışmaya çalışıyorum tabi her şeye rağmen MAXİCEP yine MAİCEP evet bu bir türlü toparlayamadığım cümlelerden sonra sizinkileri alabiliriz

Lys ve ygs hakkında yorum istemerseniz memnun olurum
...Bu ortamı bizlere sağlayan arkadaşlara da teşekkürler