Hooijdonk Roportaj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Hooijdonk Roportaj
Beni de Daum bitirmişti


Pierre van Hooijdonk, ‘Daum’un Anelka’dan komisyon aldığı için seni oynatmadığı iddiasına katılıyor musunuz’ sorusuna, ‘Böyle şeyler dünyanın her tarafında oluyor’ diye cevap verdi.

Hollanda’da bir TV programına katılan tecrübeli futbolcu, ‘Daum’un Anelka’dan komisyon aldığı için seni oynatmadığı iddiasına katılıyor musunuz’ sorusuna, ‘Böyle şeyler dünyanın her tarafında oluyor’ diye cevap verdi.

FENERBAHÇE’nin eski futbolcusu Pierre van Hooijdonk, ülkesinde yayın yapan Nos TV’ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Christoph Daum’u suçlayarak, ‘Beni de Daum mahvetti’ diye konuştu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Alman teknik adamla anlaşmazlığa düşen Hollandalı yıldız, programı hazırlayan Yuri Muldel’in ‘Daum’un Anelka’dan komisyon aldığı, bu yüzden seni oynatmadığı iddiaları var. Bu konuda ne diyorsun’ şeklindeki sorusuna, ‘Buna yorum yapamam. Ama dünyada böyle şeyler hep oluyor’ diye cevap verdi.

Sarı lacivertli takımdaki ilk yılında başarılı futbolu, attığı ve attırdığı gollerle elde edilen şampiyonlukta en büyük pay sahibi olarak gösterilen Hooijdonk, çok güzel günler geçirdiği Fenerbahçe’den aynı güzellikle ayrılmadığını söyledi.

fırsat kolluyordu

Fenerbahçe’den ayrılmasının sebebini ‘Daum beni istemedi’ diye açıklayan Hooijdonk, ‘Sakatlığım nedeniyle takımdan uzak kaldığım dönemde Anelka transfer edildi. Hocamız iyi olduğum dönemde bana forma vermedi. Fenerbahçe’de son yarım senem çok kötü geçti. Zaten beni sevmiyordu ve takımdan kesmek için fırsat kolluyordu. Fenerbahçe’yi Hooijdonk’suz şampiyon yapmak istiyordu. Ve bunu da başardı. Son senelerimi futbol oynayarak geçirmek istediğimden Nac takımına geri döndüm’ diye konuştu.

İki yıllık Fenerbahçe serüveninden sonra Hollanda Birinci Ligi’nde mücadele eden eski takımı NAC Breda’ya dönen Pierre van Hooijdonk, Hürriyet’e yaptığı açıklamada Türkiye’yi, Fenerbahçe’yi ve taraftarları unutamadığını söyledi.

İki yıl boyunca dünya kenti İstanbul’da formasını giydiği Fenerbahçe’yi çok sevdiğine değinen Hooijdonk, Villem 2 ile oynanan maçın birinci dakikasında sakatlandı. Rakip kaleciyle çarpışarak sol alt kaburgasına darbe alan tecrübeli oyuncu, 4-5 hafta sahalardan uzak kalacak.

Düşünmeden konuşmam

Hooijdonk, Hürriyet’in ‘Daum ile aranızdaki anlaşmazlığın sebeplerini anlatır mısın’ şeklindeki sorusuna, ‘İyisiyle, kötüsüyle herşey orada kaldı. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Düşünmeden yorum yapmam. Çünkü ağzınızdan çıkan bir kelime hayatınızı etkileyebilir. Her şeyi zaman gösterir’ karşılığını verdi.

Daha ilk maçında sakatlanmasından dolayı büyük bir üzüntü içinde olduğunu anlatan Hooijdonk, Fenerbahçe’nin bütün maçlarını televizyon ve internetten izlediğini belirterek, ‘Fenerbahçe’yi asla unutamıyorum. Bütün kalbimle seviyorum. Türkiye’de Beşiktaş ve Galatasaray’ın oyuncularıyla da ilişkilerim var. Hollanda’daki maçlarımda Türk ve Fenerbahçeli taraftarlar tişortleriyle yanıma gelince mutlu oluyorum’ dedi.

Teknik direktörlük diploması almak için kurslara başlayacağını dile getiren Hooijdonk, ‘Bir gün teknik adam olarak geri döneceğim’ mesajını gönderdi.

Türkiye tatil ülkemiz

FENERBAHÇE’yi asla unutamadığını ve bütün kalbiyle sevdiğini tekrarlayan Hooijdonk, eşi ve iki çocuğunun geçtiğimiz günlerde İstanbul’a gelerek dostlarını ziyaret ettiğini söyledi. İstanbul Boğazı’nın burnunda tüttüğüne değinen Hooijdonk, ‘Evimin penceresinden gördüğüm manzara ile moral depolardım. Ailemle mutlu günler geçirdik. Komşuları hiç unutamıyoruz. Sosyal yaşamım çok iyiydi. Çok iyi dostlar edindik. Krallar gibiydik. Burası bana ufak ve sessiz geldi’ diye konuştu.

Appiah faydalı olacak

PİERRE van Hooijdonk, yeni transfer Stephan Appiah’ı Juventus’tan tanıdığını ve iyi bir futbolcu olduğunu ifade ederek, ‘Türk futboluna faydalı olacağına inanıyorum’ dedi. İtalya Ligi’nde istikrarlı bir çizgisi bulunan Appiah’ın Fenerbahçe’nin orta sahasına güç katacağını savunan tecrübeli futbolcu, ‘Eğer uyum sürecini çabuk atlatırsa, Şampiyonlar Ligi’nde yararlı olacaktır’ diye konuştu. Hooijdonk, Nicolas Anelka’nın önemli bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, ‘İyi kullanırsa, sakatlığını çabuk atlatırsa, Fenerbahçe için önemli bir silah olur’ yorumunu yaptı.

**Hurriyet**
 


Gokhan43

Gokhan43

Üye
Pierre'e yakışmıyor artık böyle konuşmalar. :eksi:

Ne kadar haklı olsa da profosyonelliğini koruması gerek.
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
bence gerekli we anlamlı konusuo!
daum un ne oldgunu herkes bilio!we sampionluk ta sadece kendi adını yazılmasını istio bu!
ayrıca daum a laf etmio sadece beni gonderen daum dio !
 
Caine

Caine

Üye
bence fenerbahce tarihinin gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcularından biriydi ve hala da oynayan yabancılar icinde onunla kıyaslanacak adam bile göremiyorum. cok cok şeyler kazandırdı fb ye ama şu an daum alttan alttan gene fb yi yıkmaya devam ediyor. bu kadroyla acaba bakalımda gene şampiyonlar liginden o korkak ve yakışmayan futbola devam mı edicek :vur:
 
Quattro

Quattro

Üye
Pierre gerçekleri sölüyor vede sonuna kadar katılıyorum daum hakkında söylediklerine....

Caine +1 ;;)
 

the_patriot

Üye
hooijdonk baba yalan söylemez !!
 

kaan_saner

Üye
bencede yalan değil çünkü DAUM ilk kez suçlanmıyor komisyon almakla BEŞİKTAŞ'taykende aynı olaylar konuşuluyordu yani ateş olmayan yerden duman çıkmaz arkadaşlar :nono:
 
emreakcali

emreakcali

Üye
Originally posted by the_patriot@Aug 24 2005, 11:16 PM
hooijdonk baba yalan söylemez !!
[post=143470]Quoted post[/post]​
:haha: :artı: :artı: bu cok güzeldi patriot
 

AntiTuk

Üye
Originally posted by seriFBurak@Aug 24 2005, 02:59 PM
bence gerekli we anlamlı konusuo!
daum un ne oldgunu herkes bilio!we sampionluk ta sadece kendi adını yazılmasını istio bu!
ayrıca daum a laf etmio sadece beni gonderen daum dio !
[post=143034]Quoted post[/post]​


+1
adam doğruları sölüo ben profesyonellik dışı bişe göremedim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
350
Doğuş Pertez
RomeusTR
Cevap
0
Görüntüleme
498
RomeusTR
India
Cevap
4
Görüntüleme
631
DiaBLoS


Üst Alt