Honor 10'un Arka Yüzeyi ile Birlikte Teknik Özellikleri de Sızdırıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Honor 10'un Arka Yüzeyi ile Birlikte Teknik Özellikleri de Sızdırıldı!


Resmi tanıtım tarihi kesinleştikten sonra Honor 10 hakkındaki yeni sızıntıların artması bekleniyor. Aşağıda gördüğümüz z tanıtım posteri bugün Çin'de ortaya çıktı ve akıllı telefonun arka tarafında,çok renkli bir desen olacağını doğrulamış oldu. Bu görüntü, Huawei,P20 ve P20 Pro'nun Twilight boya görünümünü hatırlatıyor ancak tamamen aynı değil gibi görünüyor.

Resimlerde çift arka kamera kurulumunu da görebiliyoruz, ki bu hiç de şaşırtıcı değil. Çift arka kameranın konumu ise feötiğimiz günlerde internete sızdırılan kaba bir kılıf içindeki Honor 10 görüntüsü ile benzer görünüyor.



Honor 10'un arka tarafında bir parmak izi tarayıcısı görünmüyor, bu nedenle mn tarafta olacağını tahmin ediyoruz. Ayrıca, ön tarafta ekranın üst tarafında bir çentik bulunmadı muhtemel görünüyor. Bu nedenle Honor hayranlarının yeni bir tasarıma hazırlıklı olması gerekiyor. Başka bir kaynaktan ise Çin'de bir mağazada olduğu tahmin edilen Honor 10'un kısmi teknik özellikleri hakkında detaylar geliyor.



Honor 10 akıllı telefonun 5,8 inç FullView ekraı, 6GB'a kadar RAM, 256GB dahili depolama alanı ve Kirin 970 yonga setinden güç alacağı iddia ediliyor. Bu nedenle, zaten beklendiği üzere Honor 10'un halihazırda satışa sunulmuş durumda olan ve sadece 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu bulunan Honor View 10'un küçük kardeşi olacağı belirtiliyor.

Huawei'nin alt markası Honor, Honor 10 akıllı telefonu bu ayın sonunda Çin'de, açıklandığı üzere Mayıs 15 tarihinde de uluslararası pazarlara için resmi olarak duyuracak. Bu tanıtım stratejisi, Çin merkezli şirket tarafından daha önce de kullanılmıştı.
 


Üst Alt