Hollandadan Altyapıya transfer

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Hollandadan Altyapıya transfer
Altyapı geliştirme ve eğitim direktörlüğüne Hollanda’lı Joop Lensen getirildi.

Bugün kulübümüzle sözleşme imzalayan Joop Lensen FBTV’ye yaptığı açıklamasında Fenerbahçe’yi uzun zamandır incelediğini geçtiğimiz haftalarda Türkiye’ye gelerek tesisleri inceleme imkanı bulduğunu söyleyerek "Tesis anlamında çok güzel şeyler yapılmış, ama yapılması gereken daha çok şey var.
Fenerbahçe’nin hedeflerinin çok büyük olduğunu biliyorum. Bu hedeflere ulaşmak için Altyapı’nın da bu hedefler içersinde nerelerde olması gerektiğini anlattım, düşüncelerim kabul gördü ve Fenerbahçe ile anlaştım" dedi. Endonezyalı eşi ile FBTV’ye konuk olan joop Lensen Türkiye’de bulunmaktan mutluluk duyduğunu, kısa bir süre sonra çalışmalara başlayacağını açıkladı.

Bu arada Hollanda’lı hocanın Türkiye’de görev almasını sağlayan Hollanda Fenerbahçeliler derneği Başkanı Seçkin Kaya ise "Uzun süredir hocamıza Fenerbahçe’yi anlatıyoruz. Kendisinin tecrübeli olduğunu ve bu tecrübeleri gerek Fenerbahçe’den yetişecek sporculara aktarmada, gerekse kendi hocalarımızın eğitimine önemli katkılar bulunacağına inanıyorum. Daha önce de birlikte Türkiye’ye gelerek kısa bir Fenerbahçe tesis turu yaptık. Kendisinin Altyapı ile ilgili önemli düşünceleri var. Bunları gerçekleştirmek istiyor" dedi.



Fener artk alt altpıya onem werior! :'(
 
Quattro

Quattro

Üye
Altyapının önemini yeni anlamaya başladılar maalesef..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt